Zimske radosti uz ski opening u zagrljaju slovenskih planina na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u apartmanskoj kući Muštrinka uz ski karte, korištenje saune...od 1769kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe! Cijena uključuje i ski karte za 2 dana + korištenje saune (1 h dnevno po osobi)! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 23.11.18. do 26.12.18.!

Apartmanska kuća Muštrinka

Idilična gorska apartmanska kuća Muštrinka je sa svojom lokacijom u središtu skijaškog centra i idealna je polazišna točka za skijanje i druge zimske radosti.

Opremljenost Vam daje osjećaj kao da ste kod kuće, a bogato opremljeni apartmani nude sve potrebno za opuštajući odmor. Kuća Muštrinka opremljena je sa 5 apartmana na 2 kata, i mogu primiti do 16 osoba.


Svaki apartman ima veći zajednički prostor sa blagovaonicom, kuhinjom opremljenom sa pločom za kuhanje, pećnicom i hladnjakom i kuhinjskim priborom. U istom prostoru se nalazi i dio sa kaučom na razvlačenje (dimenzija 155x195 cm) i satelitskom televizijom. Također ima svaki apartman i svoju kupaonicu sa WC-om.

U većim 2+2 apartmanima se nalaze i dodatne spavaće sobe, koje se dijele od kuhinjskog prostora. Oprmeljene su sa bračnim krevetom i prostornim ormarom.
Svim apartmanima pripadaju posteljina i ručnici.


U apartmantskom kući se nalazi zajednički prostor, koji je grijani i gdje možete sačuvati svoju skijašku opremu.


 

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na +386 51 350 830.