Božićni ugođaj i praznici u Umagu! 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje u spoju elegancije i luksuza hotela Meliá Coral uz korištenje bazena, fitnessa, wellnessa...od 1249kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ADULTS ONLY DOŽIVLJAJ (16+): Romantic & SPA Hotel Meliá Coral je hotel pogodan za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju! Kupon vrijedi od 24.12.18. do 30.12.18. i od 01.01.19. do 06.01.19.!

ADULTS ONLY HOTEL S 5 ZVJEZDICA

Hotel Meliá Coral namijenjen je odraslima (16+) koji su navikli uživati u ljepotama života: inovativna kuhinja a la carte i luksuzna wellness iskustva. Sve što treba za odmor u Hrvatskoj koji ćete dugo pamtiti.


LUKSUZ, ELEGANCIJA I MIR

U ovom modernom hotelu smještenom među borovima sretno se spajaju elegancija i luksuz. Sve je podređeno odraslima, uz garanciju mira i privatnosti. Gosti željni aktivnosti i avantura provest će se kao nikada u životu, jer su teniski tereni i razni drugi sportovi dostupni na par koraka od hotela. Iznajmite bicikl i odvezite se u Umag ili prošećite uz more do samog centra grada. 
Ako se želite opustiti i razmaziti, odaberite Melia Coral zbog sauna, raznih kupelji, rituala, tretmana i masaža dostupnih na zahtjev. 
U Melia Coralu, čak i posao je zadovoljstvo. Uz našu tehničku podršku i vrsni catering uživat će svih 350 uzvanika konferencije. Smjestite ih u jednu veliku dvoranu ili po manjim sobama za sastanke po potrebi. 


ADULTS ONLY DOŽIVLJAJ

Romantic & SPA Hotel Meliá Coral je hotel pogodan za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju. 
Budući da hoteli po principu Adults Only nemaju potrebu osigurati uvjete za potrebe djece, ambijent i stil u restoranima, barovima i drugim hotelskim prostorima je općenito profinjeniji i romantičniji. Hotel nudi izuzetne gurmanske doživljaje, poslugu u sobi i Spa usluge poput masaža za parove, te mnoge aktivnosti namjenjene osobama starijim od 16 godina. 


Melia Coral pruža užitak, sanjarenje i odmor u nezaboravnom okruženju!

CORAL SPA CONCEPT - SPOJ MEDITERANA, TRADICIJE I MODERNOG DIZAJNA!

Coral Spa Concept kreativan je brand prepoznatljiv po luksuznom spoju vrhunske usluge i njegovanju kulturne i prirodne baštine destinacije. Usmjeren je na promociju ljepote, zdravlja, duhovne i fizičke relaksacije, a uz pomno odabranu autentičnu wellness ponudu, zaokružuje divnu priču o radosti življenja na Mediteranu. 

    

U kreiranju ekskluzivnih tretmana inspiracija je pronađena u crvenom koralju iz jadranskog mora koji je izrazito cijenjen i tražen, ima lijekovita svojstva, balansira razinu energije te potiče nježnost i romantiku. 

Upravo posebnost crvenog koralja istaknula je jedinstvenost ponude i dizajna interijera, a njegova važnost očituje se i specijaliziranim tretmanima za parove.

Kroz svaki ritual tijela, lica i masaže iznova se zahvaljujemo na blagodatima Mediteranske kulture protkane u visoko kvalitetne i mirisne sastojke koji će zadovoljiti sva vaša osjetila te ostati u sjećanju kao jedinstveni trenutak mira posvećen samo vama…