Bogati Leskovački voz za 4 osobe za samo 199 kn u Magazinskoj Kleti Pri Staroj Smokvi na još jednoj zagrebačkoj adresi!

51 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezervirajte stol za četvero u Magazinskoj Kleti Pri Staroj Smokvi na još jednoj atraktivnoj lokaciji u Zagrebu - Strojarska 32 i pogostite se raskošnim vozom Leskovačkog roštilja i priloga za samo 199 kn!

Već više od 10 godina Magazinska klet je sinonim vrhunskog roštilja koji se priprema s najboljim namirnicama domaćih dobavljača po originalnoj recepturi i to na drvenom ugljenu. Domaća hrana, ugodna atmosfera i uvijek ljubazno osoblje, ono je što će vas dočekati u sva četiri restorana Magazinske kleti.


LESKOVAČKI VOZ PLATA: 8 ćevapa + 4 uštipka + 4 gurmanska ražnjića + 2 punjene vješalice + 2 domaće dimljene kobasice + 1 pljesavica + PRILOGA: mladi pečeni krumpir, pommes frites, šampinjoni sa žara, zapečeni grah, šopska salata, poriluk, zelje, 4 lepinje.

Kuponi se ne mogu spajati! Prilikom jedne rezervacije moguće je iskoristiti samo 1 kupon. Konzumacija isključivo u restoranu na adresi Strojarska 32. Kupon je moguće koristiti isključivo od ponedjeljka do subote od 16:00h do 23:00h!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina minimalno 24 sata ranije na mob: 01/6155 200 uz KOD kupona po primitku.

Smještena u okruženju stotinjak godina stare smokve, između Autobusnog kolodvora i VMD-ovog tornja, Magazinska klet  Pri Staroj Smokvi dočekat će vas u maniri  najboljeg grill majstora! Okusite  izvorne ćevape po originalnoj recepturi, leskovački roštilj, dimljenu vješalicu, gurmanski ćevap, pljeskavicu s kajmakom i još mnogo toga. Na vama je da odaberete, a Magazinska klet vam jamči da je svako jelo  pripremljeno od isključivo svježih namirnica provjerenih dobavljača i po najvišim standardima. 


U rustikalno uređenom ambijentu i uz osigurano parkiralište, Magazinska klet idealna je  za proslavu bilo koje svečanosti  i bez problema će ugostiti 150 osoba u zatvorenom i 150 osoba na otvorenom dijelu svog objekta  pri čemu se možete osloniti na 10-godšnje iskustvo i profesionalnost.