Ordinacija MM Medestetica i dr. Matija Miletić donose Vam rješenje za problem ćelavosti ili prorjeđene kose: tretman za muškarce - PRP za rast kose...za samo 1199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: jedan tretman PRP metode vlasišta za ponovni rast kose! Kuponi su iskoristivi do 20.01.2019.!

Ordinacija MM Medestetica osnovana je krajem 2016. od strane dr. Matije Miletića plastičnog kiruga. Dr. Matija Miletić priznati je Hrvatski kirurg, te jedan od najboljih po izboru pacijenata i portala najdoktor u 2016. godini!



PRP tretmani

PRP je kratica za termin platelet rich plasma i znači krvna plazma bogata trombocitima. Trombociti su sastavne stanice naše krvi i sadrže brojne faktore rasta, a ti su faktori ujedno odgovorni za ubrzavanje procesa regeneracije i zacjeljivanje tkiva.
 
PRP se primjenjuje kod liječenja raznih ozljeda, pomlađivanja lica, vrata, dekoltea, šaka, te sprječavanja ispadanja kose i djeluje stimulativno na rast kose.
 
 
Za PRP tretman potrebno je izvaditi manju količinu pacijentove krvi (kao u laboratoriju); nakon toga krv se centrifugira u specijalnom uređaju gdje se plazma bogata trombocitima odvaja od ostatka krvnih stanica. Mjesto na koje će se ubrizgati PRP dezinficira se i ubrizga PRP. Pri tome je bitno kako i na koju dubinu ubrizgati PRP – to ovisi o regiji. Jedino tako se postiže najbolji rezultat.



 PRP TRETMAN ZA STIMULACIJU RASTA KOSE

PRP tretmani stimuliraju rast kose i jačaju vlasi. Koriste se kod androgene alopecije, alopecije areate, ožiljčane alopecije (alopecija – gubitak kose). PRP tretman primjenjujemo i uz transplantaciju kose, što rezultira bržem zacijeljenu i jačanju kako transplantirane tako i ostale kose. Bitno je ubrizgati PRP na odgovarajuću dubinu gdje se nalaze matične stanice folikula, kako bismo postigli najbolji učinak.
 
PRP tretmane vlasišta preporučamo napraviti tri puta u godinu dana u razmacima od tri do četiri mjeseca. Ovisno o stanju vlasišta, ponekad primjenjujemo drugačije protokole. Kod transplantacije kose u određenim slučajevima prvi tretman vlasišta PRP-om radimo 20 dana prije transplantacije kose, drugi tretman na dan transplantacije, a treći tretman 45 dana nakon prvog tretmana.
 
Nakon tretmana moguće je crvenilo vlasišta, koje najčešće nestane do idućeg dana.