Željena kilaža uz čvrstu i zategnutu kožu? Studio Semper Pulchra u Zagrebu ima za vas paket ''mini mršavljenje'' koji uključuje 1x kavitaciju i 1x radiofrekvenciju za samo 99 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 1x kavitaciju u trajanju od 30 minuta + 1x radiofrekvenciju od 30 minuta! Kuponi su iskoristivi do 25.01.2019.!

KAVITACIJA

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.

Radiofrekvencija tijela je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel. 098 883 590 uz KOD i ID kupona po primitku.