Adventska čarolija u Zadru! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvije osobe u hotelu Kolovare 4* uz zabavni adventski program uz brojne koncerte - TBF, Vatra, Colonia, Jinx...za 1199kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Zadar, Advent u staroj gradskoj jezgri ove godine donosi brojna iznenađenja! Koncerti TBF-a, Vatre, Colonije, Jinxa i mnogih drugih samo su dio bogatog zabavnog programa! Kupon možete iskoristiti isključivo od 23.11. do 29.12.2018.!

AdventZadar u Hotelu Kolovare

Zadarski advent i ove godine nudi obilje dobre zabave, sjajne glazbe, koncerata i uživanja u blagdanskim delicijama! Koncerti TBF-a, Vatre, Colonije, Jinxa i mnogih drugih samo su dio bogatog zabavnog programa. Pripremljene su i brojne predstave, nastupit će zborovi i plesne udruge. U tradicionalnim blagdanskim delicijama, autohtonim mirisima i okusima moći će se uživati od 12. do 15. prosinca na sajamu "Naši mali gušti" gdje će 70 izlagača prezentirati svoje domaće proizvode.

Pripremili smo za Vas posebnu ponudu u hotelu Kolovare kako biste sudjelovali u ovoj prekrasnoj adventskoj priči i bili smješteni nadomak centra zbivanja.


I još mnogo drugih iznenađenja. Pripremili smo za Vas posebnu ponudu u hotelu Kolovare kako biste bili dio ove prekrasne adventske priči na mediteranski način.  

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE****.

Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama.

Sobe su opremljene:
kadom u svim kupaonicama
uređajem za hlađenje/grijanje
satelitskim TV prijamnikom
minibarom
sušilom za kosu
sefom
balkonom
telefonom
besplatnim LAN internetom u dijelu kapaciteta.

Kapacitet hotela je 191 soba (jedno- i dvoposteljne sobe s balkonom) i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent a car, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak.