Nova godina s neograničenim pićem i bogatim menu-om u Zagrebu! ALL INCLUSIVE doček Nove godine uz grupu Tempera i DJ-a u The Movie Pubu s opcijama stajaćih ili sjedećih mjesta...od 299 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između dvije opcije i počastite se dočekom za pamćenje! Kupon je iskoristiv isključivo za Doček Nove godine: od 31.12.18. do 01.01.19.!

MENU ZA DOČEK NOVE 2019. GODINE U THE MOVIE PUB-u: HLADNE PLATE: pršut, kulen, sir, vratina, francuska salata, grčka salata, kruh, štrudle sir i jabuka. Piće: neograničeno - vino bijelo i crno litreno, voda mineralna i negazirana, pivo Karlovačko i Ožujsko, sokovi Cola, Fanta, Juice, STOCK, VIŠNJA, PELINKOVAC!

Grupa Tempera - više o grupi pogledajte OVDJE

Kad tražite dobru glazbu... Grupa Tempera!

Grupa Tempera s pjevačicom, odličan je izbor za svaku svadbenu svečanost, banket, event i prigodu u kojoj tražite glazbu i atmosferu!

 

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

The Movie Pub & Restoran” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.
 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br. tel 01/4400 680 , uz KOD i ID kupona po primitku.

“The Movie Pub & Restoran” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.