Adventski i novogodišnji odmor u srcu Slavonije! Bajkoviti Lipik na 3 dana/2 noći s doručkom za dvoje u hostelu Bellevue uz korištenje bazena Toplica Lipik i posjet Državnoj ergeli...529 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novootvoreni hostel Bellevue u neposrednoj blizini Toplica Lipik poziva Vas da upoznate ljepote Lipika! U cijenu su uključene ulaznice za bazenski kompleks Toplica Lipik i ulaznice za Državnu ergelu Lipik! Kupon je iskoristiv od 01.12.18. do 15.01.19.

Dodatne pogodnosti uz nadoplatu (na licu mjesta): obilazak i degustacija piva u pivovari Slavonica; licencirani turistički vodič u trajanju od sat vremena u dogovorenom terminu - perivoj grada Lipika, posjeta vidikovcu/tornju lipičke župne crkve (multimedijalni izložbeni prostor povijesti Lipika s kojeg se pruža pogled na ljepote toga kraja; vožnja turističkim vlakićem Lipik Express tijekom vikenda; vožnja fijakerom Državne ergele Lipik tijekom vikenda; posjet Muzeju vojnog postava u Pakracu.

Bellevue je smješten na idealnoj lokaciji nadomak Toplica Lipik i gradskih bazena što omogućava upoznavanje centra grada šetnjom, ispijanje kave na sunčanim gradskim terasama ili pak razgledanje povijesnih znamenitosti Wandelbahn, Kursalon, Antunovo vrelo…Pri samom dolasku u hostel dočekuje vas ljubazno profesionalno osoblje na recepciji. U objektu se nalaze besplatni letci s turističkim informacijama, kao i kutci za opuštanje kroz čitanje raznih knjiga i časopisa. Korisnicima hostela Bellevue moguće je osigurati dodatne obroke u suradnji s vanjskim suradnicima, a kao posebna pogodnost ističe se mogućnost korištenja konferencijske dvorane u koju se može smjestiti i preko 50 ljudi - idealno mjesto za provedbu raznih edukacija, seminara, tečajeva.

Smještaj

Bellevue raspolaže s 53 ležaja raspoređenih po blokovima u sklopu kojih se nalaze kuhinja s boravkom, sanitarni čvorovi s pripadajućim tuševima te mjesta za relaksaciju. Sobe su ugodne i prostrane s pogledom na park i ostale kulturne znamenitosti a u kojima su za vas pripremljeni čisti ručnici i bočica s vodom Studenac.

Zakoračite u jedinstvenu blagdansku priču!Iskoristite priliku i posjetite Lipik od 30.11.2018. do 15.1.2019. uz 3 dana odmora/2 noćenja s doručkom za dvije osobe u hostelu Bellevue Lipik, kupanje u bazenu s ljekovitom termalnom vodom Toplica Lipik i posjet Državnoj ergeli Lipik.

Planirajte svoj dolazak po cjelomjesečnom programu Mirisa Božića u Lipiku koji započinje 1. prosinca 2018. godine svečanim otvorenjem Božićnog parka s više od 300.000 lampica i potražite skrivene povijesne znamenitosti.

Svakog vikenda tijekom prosinca možete se opustiti uz klizalište na otvorenom, adventske kućice s ugostiteljskom ponudom i ponudom suvenira. Istražite grad turističkim vlakićem Lipik Express i uživajte u vožnji fijakerom s lipicancima ergele Lipik. Upotpunite božićni ugođaj na koncertima klasične i zabavne glazbe, izložbama i predstavama.

15. i 16. prosinca posjetite tradicionalni Božićni sajam gdje će svatko pronaći nešto za sebe, a vjerujemo i za najmilije kroz bogatu ponudu brojnih OPG-a, kućnih radinosti, udruga, obrta s područja cijele Hrvatske.

Pogledajte ovdje program događanja "Mirisi Božića u Lipiku" 1.12.2018.-15.1.2019.

Na iste dane od 18 sati otvaraju se vrata Kuće Bake Mraz gdje posjetitelji posjećuju marljive vilenjake koji s Bakom Mraz danonoćno pripremaju sve za dolazak Djeda Mraza i postaju počasni božićni inspektori koji nakon obilaska grada imaju važan zadatak procijeniti jesu li vilenjaci uspjeli u svom naumu.U finalnoj završnici programa opraštamo se od stare godine kroz organizirani Dječji doček Nove godine i doček za odrasle uz JOKS band i spektakularan vatromet.