Splićani, tko je gladan?! Konoba More u Splitu nudi Vam neodoljive gastro ponude - mesna ili riblja plata sa desertom već od 149 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konoba More uvijek Vas vraća na - ''repete'', možda još jedan izazov... Birajte između večere: mesna plata za dvoje i palačinke za samo 149 kn ili večere: riblja plata za dvoje i rožada za samo 199 kn! Kupon se može iskoristiti do 01.02.2019., osim za termin Nove godine od 30.12. do 02.01.2019.!

Ukoliko želite posjetiti mjesto ugodne i opuštene atmosfere gdje ćete uz vrhunsku uslugu dobiti izuzetno ukusan obrok tradicionalne dalmatinske kuhinje, Vaša idealna lokacija je konoba „More“. Ova konoba duge tradicije među Splićanima i njihovim gostima odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za razna obiteljska i prijateljska okupljanja, ili pak za romantičnu večeru...

Za stolom Konobe More sklapaju se osobite ljubavi, prijateljstva i poslovi. Spektakl okusa, mirisa, ugođaja i glazbe uvijek Vas vraća na - ''repete'', možda još jedan izazov. Usta puna Dalmacije, hrvatskog Jadrana u izvornom doživljaju običaja i tradicije, zrcalo su prizora dok jedrite kulturom. Povjerenje koje je poklonjeno konobi More temelji se na očuvanju dalmatinske tradicije. 

Tradicionalna dalmatinska kuhinja poslužena s vrhunskim vinima i na profesionalan način, način na koji samo konoba More zna, ispunit će sva Vaša očekivanja kojima želite zadovoljiti sebe i svoje najmilije. Ova konoba duge tradicije među Splićanima, odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za intimna, obiteljska, poslovna i razna okupljanja.  

Poklonite nam i Vi svoje povjerenje...Osjetite čari dugo čuvane dalmatinske tradicije u konobi ''More'' i proživite svoje najljepše trenutke s nama.

Dobrodošli i u slast!