Uz Panturist idemo na advent u prelijepom Beču na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu Ibis St. Marx uz prijevoz autobusom iz Osijeka i pratitelja putovanja...589 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 01.00 sati (iz ostalih gradova na upit)! Kupon vrijedi isključivo na određen datum od 01.12. do 02.12.2018. ili od 08.12. do 09.12.2018.!


ADVENT U BEČU

1. dan, subota

Polazak iz iz Osijeka s autobusnog kolodvora (peron 15) u 01.00 sati (iz ostalih gradova na upit). Vožnja kroz Mađarsku s kraćim usputnim zaustavljanjima. Jutarnji dolazak u Beč. Po dolasku slijedi razgled grada: dvorac Belvedere, Opera, gradska vijećnica, Parlament, te u nastavku šetnja centrom grada: Hofburg, Graben, katedrala Sv. Stjepana, Kärtnerstrasse... Odlazak do Vijećnice gdje se već stoljećima održava božićni sajam Christkindlmarkt. Slobodno vrijeme za kavu i kolač u nekoj od tradicionalnoj bečkih kavana. Smještaj u hotel. Noćenje.


2. dan, nedjelja

Nakon doručka odjava iz hotela. Vožnja prema dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Razgled dvorca uz doplatu ili šetnja velikim parkom i posjetom božićnog sajma ispred dvorca. Slobodno vrijeme za ručak ili ako više volite atmosferu bečkih kavana, uživanje uz melange i Sacher tortu. U ranim popodnevnim satima odlazak iz Beča, usputno zadržavanje kod kuće čuvenog arhitekta Hundertwassera. Očekivani povratak u večernjim satima.