Djeca do 7 godina gratis, a od 7 do 12 godina 50 % od cijene za odraslu osobu (plaćanje na licu mjesta)! Kupon vrijedi do 25.12.18.!

Hotel “Festival” spoj je modernog i tradicionalnog. Smješten nadomak starog gradskog jezgra, na lijevoj obali rijeke Miljacke, između dva povijesna mosta – “Čobanije” i “Principovog”. 


Hotel je djelo arhitekata koji su ga svojim dugogodišnjim iskustvom, kreativnošću i znanjem uspjeli inkorporirati u okolni ambijent ne mijenjajući njegovu autentičnost, istovremeno oplemenivši prostor nečim novim. Dvadeset jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba raskošno su namještene i dizajnirane u kombinaciji retro i minimalističkog stila. 


Gosti tokom boravka mogu uživati u samostalno pripremljenim napitcima u udobnosti vlastitih soba. Hotel raspolaže vlastitim parkingom, restoranom u kojem se služi kontinentalni doručak (švedski stol) obogaćen velikim izborom tradicionalnih jela iz bogate bosanskohercegovačke kuhinje.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini trolejbuske i autobuske stanice, od glavne autoceste i tramvajske stanice udaljen svega 20 m. Na samo minutu hoda od hotela nalazi se šoping zona gdje se mogu naći svi poznati svjetski brendovi. Hotel je okružen brojnim restoranima i kafićima, a u blizini su i kina, kazališta, umjetničke galerije...


Ako je Vaš posjet našem gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel “Festival” pravi je izbor, a ljubazno osoblje hotela stoji Vam na raspolaganju 24 sata da se osjećate udobno kao da ste u vlastitom domu.