Oaza odmora u srcu Zagorja na 6 dana/5 noćenja za 4 osobe u Aqua Tuhelj apartmanima Land **** ili Sky***** uz 4 cjelodnevne karte za kupanje u Termama Tuhelj već od 1749 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 15.12 do 14.01.2019. uz prethodnu rezervaciju, osim za termin od 26.12. do 02.01.2019. kada su apartmani već rezervirani!

Aqua Tuhelj apartmani - potpuno novi, moderno opremljeni apartmani u Tuheljskim Toplicama!


Apartmani Aqua Tuhelj nalaze se samo 200m od Termi Tuhelj i centra Tuheljskih Toplica.  Moderno uređena kuća sastoji se od dva apartmana. Apartman Land nalazi se u prizemlju i kategoriziran je s 4 zvjezdice i u njemu se ugodno mogu smjestiti 4 osobe. Na katu je smješten apartman Sky, kategoriziran s 5 zvjezdica i predviđen je za 6 osoba.


Apartman Land ****

Apartman Land nalazi se u prizemlju i kategoriziran je s četiri zvjezdice****.
Veličine je 49m2 s 4 ležaja, a sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka povezanog sa blagovaonicom i kuhinjom, spavaćom sobom, kupaonicom i terasom.
Prostor je klimatiziran, te ima centralno i podno grijanje.
Apartman ima zaseban ulaz i parking za vozilo.


Opremljenost apartmana
U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje, koji po potrebi služi kao ležaj za spavanje za dvije osobe. Kuhinja je opremljena novim i modernim kućanskim aparatima: perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak s ledenicom, električna ugradbena pećnica, napa, indukcijska ploča, kuhalo za vodu, toster, glačalo.
Blagovaonica sa stolom i četiri stolice. 


Spavaća soba s velikim bračnim krevetom, TV, garderobni ormar, sef, noćni ormarić sa svake strane kreveta s noćnom svjetiljkom. Na zahtjev gosta nudimo i dječji sklopivi krevetić. Duž cijele kupaonice proteže se podno grijanje, opremljena je tuš kabinom, sušilom za kosu, ručnicima i kućnim ogrtačima, šamponima i sapunima. Na terasi se nalazi vrtna garnitura, a u dvorištu roštilj. Apartman kao dodatni sadržaj svojim najmlađim gostima nude razne društvene igre(čovječe ne ljuti se , mlin, karte, blokove, flomaster, bojice...).

Apartman Sky*****

Apartman Sky nalazi se na katu i kategoriziran je s pet zvjezdica *****. Veličine je 65 m2 u koji se udobno može smjestiti 6 osoba. Sastoji se od: predsoblja,kuhinje povezane s blagovaonicom i boravkom, kupaonice, spavaće sobe i balkona.
Duž cijelog apartmana prostire se podno grijanje. Prostor je klimatiziran, TV se nalazi u spavaćoj sobi, boravku i na galeriji. Posebnost ovog apartmana je otvorena galerija koja se prostire povrh dnevnog boravka.


Opremljenost apartmana
U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje, koji po potrebi može služiti kao ležaj za spavanje za dvije osobe. U boravku se također nalazi i veliki LCD TV sa satelitskim programima, besplatan Wi-Fi te sef sa šifrom. Kuhinja je opremljena novim i modernim kućanskim aparatima: perilica posuđa, mikrovalna pećnica, hladnjak s ledenicom, električna ugradbena pećnica,napa, indukcijska ploča, kuhalo za vodu, toster i glačalo. 


Kupaonica je opremljena kućnim ogrtačima,ručnicima,sapunom,šamponom sušilom za kosu i tuš kabinom.
Spavaća soba s velikim bračnim krevetom, LCD TV, garderobni ormar, sef, noćni ormarić sa svake strane kreveta s noćnom svjetiljkom. Na zahtjev gosta nudimo i dječji sklopivi krevetić. Blagovaonica sa stolom i šest stolica. Otvorena galerija na kojoj se nalazi prostrana kutna garnitura na rasklapanje koja može posložiti kao ležaj za spavanje, TV, dodatni WC i balkon s prekrasnim pogledom na mjesto i okolne brežuljke. Apartman kao dodatni sadržaj svojim najmlađim gostima nude razne društvene igre (čovječe ne ljuti se , mlin, karte, blokove, flomaster, bojice...)