Zimska romansa adventskih vikenda za dvoje u Zagrebu u najromantičnijem Phoenixu 4*! 1 ili 2 noćenja s buffet doručkom, Romantičnom/Gurmanskom večerom uz svijeće, Wellness&Spa...od 790 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ZIMSKA ROMANSA ADVENTSKIH VIKENDA u najromantičnijem Phoenixu 4*! 1 ili 2 noćenja na bazi buffet doručka, romantična dekoracija, kuhano vino, opcije za Romantičnu ili Gurmansku večeru + Wellness&Spa za dvoje već od 790 kn!


ZIMSKA ROMANSA ADVENTSKIH VIKENDA za DVOJE u NAJROMANTIČNIJEM PHOENIXU 4*

DOĐITE NA ADVENTSKI VIKEND U ZAGREBU I DOŽIVITE ROMANSU U DVOJE UZ KUHANO VINO, NOĆENJE U STANDARDNOJ SOBI SA ROMANTIČNOM DEKORACIJOM, ROMANTIČNU ILI GURMANSKU VEČERU U VIŠE SLJEDOVA, WELLNESS & SPA uživanciju, BOGATI "ART OF BREKFAST" DORUČAK!



Advent, ljubav, sreća, veselje, iščekivanje najradosnijih dana u godini…..i na kraju opuštanje u najromantičnijem  hotelu Phoenix, ispunit će vas u potpunosti na izmaku godine i pripremiti vas za nove izazove.


Hotel Phoenix Vam i ove godine nudi čaroban Advent u Zagrebu – uživajte uz različite programe na glavnom trgu , uronite u ledenu božićnu bajku u jednom od najljepših zagrebačkih parkova, na Fuliranju kod Uspinjače doživite dašak starog grada, poslušajte koncerte klasične glazbe s odabranih zagrebačkih balkona, posjetite Božićni sajam i žive jaslice…



  • Romantični  menu:
  • Mini canape sa pršutom i pjenicom od sira serviran na prepečenom kruhu, domaći njoki u pestu od bosiljka, krem juha od buče s hrskavim sjemenkama od buče, piletina punjena sirom sa prženim srčekima od krumpira sa umakom od malvazije, i sotiranim slatko-kiselim povrćem
  • Gurmanski menu:
  • Carpaccio od goveđeg filea s Grana padanom, limunovim sokom i suhim voćem, pohani šampinjoni s raznim dipovima, krem juha od buče s hrskavom pancetom, svinjski file u provansalskim travama u umaku od papra sa pljukancima


  • Uživanje u Wellness & SPA oaze (120 min po noćenju): finska sauna, unutrašnji hidromasažni bazen temperature 28°C - vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija,  whirpool temperature 35°C, vodena i zračna masaža, svjetlosna terapija, opuštanje u Relax zoni sa romantičnom atmosferom sa svijećama i opuštajućom muzikom, kutak s vodom, čajem i domaćim jabukama u prostoru Wellnessa!