PodržimoNaše

Dočekajte Novu godinu u Podravini uz 4 dana/3 polupansiona za dvoje u hotelu Picok! Očekuje Vas korištenje spa&wellness centra, novogodišnja svečana večera uz glazbeni sastav „Svirci moji“...2533kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novogodišnji doček je u sali Sveti Martin i restoranu “Đurđevačka iža“ uz piće dobrodošlice, novogodišnja svečana večera uz prigodni program i glazbeni sastav „Svirci moji“, čaša šampanjca u ponoć, vatromet! Nakon dočeka, tu je i svečani novogodišnji doručak - BRUNCH! Kupon je iskoristiv ISKLJUČIVO u periodu od 29.12.2018. do 03.01.2019.!

Dočekajte najveseliju noć u godini u Hotelu Picok u lijepoj Podravini! Uživajte u hotelskom spa & wellness centru, a u ponoć nazdravite uz čašu šampanjca, bogati menu, ples i glazbu do jutra!

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Novogodišnji doček organiziramo u sali Sveti Martin i restoranu “Đurđevačka iža“: piće dobrodošlice, novogodišnja svečana večera uz prigodni program i glazbeni sastav „Svirci moji“, čaša šampanjca u ponoć, vatromet!

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok****. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). 

Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja. Tu je i jacuzzi (36°C).

Hotel ima i parnu, finsku i infracrvenu saunu koje će Vam pomoći do kraja opustite i riješite nagomilanog stresa, a u relax zoni osvježavajući čajevi. 

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Dodatni popusti: 10% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu! 

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.