Nezaboravna biblijska priča u slovenskom krasu! Jednodnevni izlet autobusom Autoturist Park u POSTOJNSKU JAMU i LJUBLJANU, u dva termina: 26. i 29. prosinca 2018. za samo 140kn/osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u adventskom duhu u Sloveniji! Autoturist Park nudi Vam jednodnevni izlet u čarobno podzemlje veličanstvene Postojnske jame i razgled živih jaslica, a nakon toga i u Ljubljanu! Izaberite svoj polazak na Štefanje 26.12. ili pak netom prije Nove godine 29.12.2018.(RASPRODANO!)

PROGRAM PUTOVANJA:  

Polazak autobusa u 8:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje do POSTOJNE. Slobodno vrijeme za odmor i osvježenje te posjet mini božićnom sajmu koji će biti organiziran na trgu ispred ulaza u Postojsnku jamu prije ili poslije razgleda spilje, ovisno o trenutku dolaska do same Postojnske jame.

Postojnska jama je jedna od 20 vapnenačkih riznica slovenskog krasa koje su uređene i otvorene za posjetitelje. Dugačka je 20 km i prepuna divnih podzemnih prolaza, galerija i soba koje je u posljednjih 20 godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi. Postojna je i najveća špilja otvorena u cijeloj Europi. Lako je prohodna, a jedan dio ove prekrasne prirodne atrakcije obilazi se i vlakićem. 


No, u božićno vrijeme ovaj prekrasni prostor kraškog podzemlja pretvara se u jedinstvenu pozornicu – pozornicu živih jaslica! Već 25 godina posjetitelji mogu, uz laganu šetnju kroz postojnsko podzemlje, uživati u živoj prezentaciji biblijskih prizora Isusova rođenja, a blagdanskoj atmosferi na originalan način doprinose i božićna glazba te igra svjetala. 


Slijedi odlazak u glavni grad Slovenije. Po dolasku u LJUBLJANU informativna šetnja središtem grada, a potom slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju! Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 20:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.