Ljepota dostupna svima! Studio ljepote Manuela u Zagrebu Vaša je destinacija za tretmane ljepote! Najmoćniji tretmani oblikovanja tijela - 3 "Vacuslim 48" tretmana i 3 maderoterapije...999kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gubljenje centimetara i vidljivi rezultati - oblikovano i zategnuto tijelo kakvo želite! Kupon se koristi u 6 dolaska i može se iskoristiti do 25.01.2019.!

VAŠA ULTIMATIVNA DESTINACIJA ZA TRETMANE LJEPOTE

Studio ljepote Manuela vaša je ultimativna destinacija za velik broj usluga koje pospješuju njegu, zdravlje i ljepotu vašeg lica, tijela i kose. 

Nudimo vam široki spektar visokokvalitetnih kozmetičkih, frizerskih i korektivnih tretmana po pristupačnim cijenama, a Manueline educirane i ljubazne djelatnice osigurat će da se kod nas uvijek osjećate ugodno.

Studio ljepote Manuela čini ljepotu dostupnu svima, dobrodošli! 🤗    

VACUSLIM48 - TRETMAN MRŠAVLJENJA

Najtraženiji tretman sa odmah vidljivim rezultatima!

Znate li zašto? Raspitajte se u kozmetičkim salonima! VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita koja se uvijek, brzo i lako može primijeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

PREDNOSTI:

1. Gubljenje centimetara i vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana.

2. Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana.

3. Uklanjanje viška vode.

4. Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razgradnje masnih naslaga).

5. Vakumom se istovremeno postiže efekt saune i preso efekt (efekt limfna drenaža). 

6. Vacuslim 48 anticellulite & slimming metoda se može primjenjivati kao samostalni tretman ili se može kombinirati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u Anticelulit i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoterapije, kavitacije, radiovalova, elektrostimulacije, maderoterapije i ručnih anticelulitnih masaža.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je poseban tip anticelulitne masaže, koja se izvodi pomoću posebno oblikovanih drvenih okvira i valjaka! Osnova ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv rezistentnog celulita na nogama i bedrima. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
Anti-celulitna masaža preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižu se rezultati mnogo lakše i brže. 

Preporučuju se minimalno jedna serije od po 10 tretmana! Tretmani se rade svaki drugi ili svaki treći dan! Tretmanom su obuhvaćene cijele noge, trbuh i struk! Posebno naglašavamo neophodnost tretiranja svih ovih regija, na svakom tretmanu! Dobri efekti tretmana temelje se na dobroj limfnoj drenaži, a dobre limfne drenaže nema ukoliko se ne tretira cijela donja polovica tijela i trbuh!
Bolna osjetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osjećaju nelagodnost dok se prelazi preko dijelova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Praktično nema osobe kojoj se ovakav tretman ne bi mogao raditi. 
Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete napraviti seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa.

Naravno da se mora voditi računa o osobama sa izraženim venama i kapilarama na nogama!

Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.