[WOW!] Tech Garden i Crno Jaje nude Vam vrijednosne vouchere za kupnju proizvoda dekorativnog asortimana kako biste svoj prostor pretvorili u zelenu oazu! Spojite prirodu i dizajn interijera!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Unesite svježinu i živahnost u svoj dom ili poslovni prostor spajanjem prirode i dizajna interijera! Kupnjom vouchera u vrijednosti od 300 ili 500 kuna te uz pomoć Tech Gardena izaberite proizvode iz redovnog ili novog božićnog dekorativnog asortimana kojima ćete ukrasiti svoje zidove i police! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2018.

Dekorativni predmeti i kugle od lišaja podižu ambijent svakog poslovnog i privatnog prostora. Bez velike intervencije u prostor ovi dekorativni predmeti nameću se kao elegantna i originalna rješenja koja donose svježinu bez bilo kakvog održavanja.

 
  • Proizvodi se mogu preuzeti osobno u poslovnici Tech Garden, Bosiljevska 51, Zagreb ili se naručuje dostava na kućnu adresu.
  • Kupac plaća trošak dostave na svoju adresu (oko 25 kn).


Ponuda uključuje: 

- voucher u vrijednosti od 300 kuna
- voucher u vrijednosti od 500 kuna

za odabir određenih proizvoda redovnog i novog božićnog dekorativnog asortimana Tech Gardena u više boja:

- kugle od lišaja - 15, 20, 35 ili 45 cm promjera; pogledajte ovdje


- slike lišaja u jednostavnim okvirima; pogledajte ovdje


- asortiman Green Cloud Dream; pogledajte ovdje

kuglice od islandskog lišaja Christmas Story; pogledajte ovdje


- poklon set kutija od mahovine i Christmas Story kuglice; pogledajte ovdje


ukrasna kutija od mahovine; pogledajte ovdje


  • ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO kontaktirati Tech Garden na e-mail info@techgarden.hr ili broj telefona 099 3333 585 radi dogovora oko izbora proizvoda koji ulaze u cijenu vouchera.

Zanimljivosti iz ostalog asortimana Tech Garden ...

Zidne slike Green Cloud Dream drugačije su od svih zidnih dekoracija koje ste vidjeli. Razigrani, nježni i prirodni motivi uokvireni islandskim lišajem svih boja dolaze na podlozi od foreksa i lako se postavljaju na zid. Zidne dekoracije Green Cloud Dream mogu se izabrati ovisno o boji, motivima I dimenzijama.