Centar za njegu duha i tijela Prana u samom centru Zagreba poziva Vas da dovedete svoje tijelo u ravnotežu i postignete željene rezultate uz tretmane lipolaserom i limfnu drenažu...499kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 6 tretmana lipolaserom i 6 limfnih drenaža! Kupon se može iskoristiti do 15.01.2019.! Kupon se koristi u 6 dolazaka.

Dobro došli u svijet Prane, centar za njegu duha i tijela, ljepote, zdravog življenja i potpunog opuštanja

Stručno osoblje svojim klijentima  pristupa individualno i zahvaljujući velikom iskustvu prepoznaje potrebe svakog pojedinca koji zakorači u Svijet Prane.


PRANA je ime za sve što je potrebno za život, i ona to i nudi.

Imate li problem sa stresom, kilogramima, kožom ili se samo želite opustiti obratite se sa punim povjerenjem Centru Prana!


Lipolaser 

Lipolaser predstavlja najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, i to bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


Limfna drenaža

Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.Tretman radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja Vaše tijelo rješava nakupljenih toksina! Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način će bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate, izgledat će utegnutije i glađe!

 

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon: 095 3323 382!