Dočekajte 2019. uz večeru u sljedovima i neograničenu konzumaciju pića te zvuk tamburica sastava Šegrti u Hotelu Kutina! Proveselite se uz 1 noćenje s kasnim doručkom za dvoje za 870 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doček Nove godine u Hotelu Kutina 3* pružit će Vam nezaboravan gastronomski užitak u domaćim moslavačkim specijalitetima i glazbeni provod uz tamburaški sastav Šegrti! Uz 2 dana / 1 noćenje, bogatu večeru u nekoliko sljedova, kasni check-out i doručak za dvoje zaplešite u prvi dan 2019. godine i počastite fakultativnim posjetom vinskim cestama s pogledom na bajkovite obronke Moslavačke gore! Kupon vrijedi 31.12.2018. - 01.01.2019.!

HOTEL KUTINA 3* smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako aktivni i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svom restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela.

U dvorani hotela organiziramo: konferencije (konferencijska sala do 300 sjedećih mjesta, oprema za održavanje kongresa, kvalitetno ozvučenje, i mogućnost održavanja do pet radionica istovremeno), team building programe (organizacija i stručno vodstvo), poslovne ručkove, svadbene svečanosti i ostale proslave. Dvorana je u cijelosti klimatizirana. Restoran Stara Kutina - do 50 osoba, Plava sala - do 80 osoba, Restoran - od 80-180 osoba (mogućnost smanjenja sale zvučno izoliranim pregradnim stijenama), Moslavačka hiža - do 20 osoba. Izraditi ćemo Vam ponudu u okvirima u kojima Vi to želite a naše stručno osoblje će Vam sve to poslužiti na profesionalan način!