Ljubitelji mira, tišine i prirode ovo je oaza za Vas! Uživajte 3 dana u idili odmora Kuće za odmor "Tržan" u mjestašcu Modruš kraj Josipdola uz 2 noćenja za 4 osobe i samo 699kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Budite se uz prirodan miris šume, voćnjaka,daleko od buke auti i motora, a u blizini svih potrebnih sadržaja i samog centra grada, što kuću za odmor čini pravom oazom za odmor! Iskoristivost kupona do 20.01.2019., osim za termin Nove godine!


Naš facebook pogledajte ovdje!

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je kontaktirati vlasnika radi rezervacije termina na 098/966 1024, uz KOD i ID kupona po primitku.

Budite se uz prirodan miris šume, voćnjaka,daleko od buke auti i motora, a u blizini svih potrebnih sadržaja i samog centra grada, što kuću za odmor čini pravom oazom za odmor. Odličan smještaj za sve ljubitelje mira, tišine i prirode. 

Popijte prvu jutarnju kavu na terasi uz cvrkut ptica ili doručkujte vani na terasi (ima oprema za: roštilj, kotlić ili peku) promatrajući zelenilo prirode i rascvjetane voćke uz sam objekt. 

Poželite li pružiti svojoj obitelji i djeci odmor u prirodi ili obnoviti romantične trenutke ili jednostavno uživati u miru i tišini, okruženi prirodom, ovo je idealno mjesto za Vas!

Priča o Josipdolu i Modrušu

Josipdol je općina u Karlovačkoj županiji, sastoji se od tri glavne ulice nazvane prema gradovima do kojih vode: Karlovačka ulica prema Karlovcu, Ogulinska ulica prema Ogulinu, te Senjska ulica prema Senju, te nekoliko "gradskih četvrti": Siča, Klanac, Rasadnik, Treskavac, Turkalji, Munjava, Vetrenica, Lager.Josipdol se nalazi u južnom dijelu Karlovačke županije, 50 km od Karlovca, 15 km od Ogulina te 15 km od Plaškog.

Kroz Josipdol prolazi jedna od triju cesta koje spajaju Karlovac sa Hrvatskim primorjem, Jozefina.

Iako Josipdol administrativno spada pod Karlovačku županiju, mnogi ga smatraju najsjevernijim ličkim gradićem.

Na području josipdolskog kraja, u mjestima Čakovac, Skradnik i Carevo Polje pronađeni su tragovi civilizacije još 6000. - 3500. pr.Kr. Također su nađeni ostaci kulture Japoda iz bakrenog doba od 3500. - 2200. pr.Kr., te ostaci rimske kulture.

Pet kilometara od Josipdola nalazi se Modruš, nekad važan srednjovjekovni grad i sjedište biskupije.

Jeste li znali?

Godine 1193. ugarsko-hrvatski kralj Bela III. (Bela II. prema hrvatskom redoslijedu) daruje Modruš s cijelom pripadajućom županijom Bartolu II. Frankopanu za njegove zasluge u trajno nasljedstvo. Godine 1209. tu darovnicu potvrđuje kralj Andrija II., a 1251. i njegov sin Bela IV. (III.). Vrijeme 14. i 15. stoljeća donijelo je vrhunac slave i moći Frankopanima i Modrušu. Iz 15. stoljeća datira Modruški urbar, pisan glagoljicom. Česti turski napadi, prodori i ratovanja slabe moć Frankopana. Grad Modruš te neosvojiva utvrda Tržan na strmom brdu iznad grada gube svoju veličinu i sjaj, a zbog svojeg položaja ostaje na tom mjestu tek granična stražarnica kao garancija sigurnosti pozadinskih zemalja. Minula su stoljeća, a jedan od velikih srednjovjekovnjih gradova prepušten je zubu vremena i zaboravu.