Bellezza=ljepota! Izbrišite godine, uklonite mrlje, pročistite ten i jednostavno zablistajte! Uz kozmetički salon "Bellezza"u Šibeniku i čak 14 tretmana u 4 dolaska već od 379 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koža uslijed nepravilnog njegovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima - bore, fleke, masnoća, pa do izgleda umora. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica ako želite odgoditi prve znakove starenja ;) Iskoristivost kupona je do 20.01.2019.!

ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Osnovni preduvjet zdrave i lijepe kože je redovito uklanjanje nakupljenih nečistoća, orožnjelih stanica i viška sebuma.

Čista koža omogućava i bolju penetraciju kozmetičkih preparata a time se postiže bolji tonus te svjež i zdrav izgled.

Ultrazvučno čišćenje je vrlo nježna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća sa lica.

Ultrazvučni aparat koristi zvučne valove visoke frenkvencije, dubinski zagrijava kožu i tako čisti pore od nakupljene masnoće i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože.

Rezultat je - čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučno čišćenje se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa klasičnim tretmanom kao završna faza jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju svih aktivnih tvari koje nanosimo u toku tretmana.

Nakon ovog tretmana čišćenja koža poprima zdrav izgled, smanjuju se proširene pore te pojačana pigmentacija, koža je hidratizirana i oksigenizirana.

MIKRODERMOABRAZIJA

Vratit će koži svježinu i očistiti je od hiperpigmentacijskih flekica, koža trenutno postaje osjetno mlađa, glatka i blistava. Ovim tretmanom dolazi do usporavanja prirodnog procesa starenja, ali i procesa starenja uvjetovanog svjetlosnim oštećenjem kože, zatim se stimulira obnova stanica i mikrocirkulacija. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


ULTRAZVUK ZA LICE 

Koristi se za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica. Svi aktivni sastojci koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

Ultrazvuk s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, poboljšava potkožnu apsorpciju, te tako smanjuje višak vode i nakupljenih masti.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina