Povratite mladost i elan koži svoga lica tretmanom mesotherapy gun s ampulom seruma i maskom u Centru za njegu duha i tijela Prana u samom centru Zagreba za samo 119 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje tretman aparatom za mesotherapy gun u kombinaciji s ampulom seruma i maskom! Kupon se može iskoristiti u jednom dolasku do 15.01.2019.!

Dobro došli u svijet Prane, centar za njegu duha i tijela, ljepote, zdravog življenja i potpunog opuštanja!

Stručno osoblje svojim klijentima  pristupa individualno i zahvaljujući velikom iskustvu prepoznaje potrebe svakog pojedinca koji zakorači u Svijet Prane.

PRANA je ime za sve što je potrebno za život, i ona to i nudi.

MESO GUN

Posljednja generacija - kozmetički aparat baziran na principu mezoterapije i unosa aktivnih tvari dublje pod kožu nano titanium kristalnom injekcijom.

Kako radi MESO GUN?

Meso gun uređaj u potpunosti zamjenjuje injekcijsku iglu. Aparat koristi načelo magnetske energije koju stvara mlaznica s visokotlačnim rotacijskim mlazom te hijaluronske kiseline koja se može ubrizgati izravno u osnovni sloj kože dubine od oko 0,1 mm do 0,15 mm izuzetno velikom brzinom, bezbolno, bez štete za okolne epidermalne stanice. Metalni dio mlaznice izrađen od vanadium titana popunjava prazninu u papilama kože, a pomoću nano mlaznica postiže se neinvazivno ubrizgavanje seruma.

Zašto odabrati MESO GUN?

U ovom uređaju primjenjuje se načelo elektroporacije i elektroosmoze. Električni napon pulsira hidrofilnnim kanalima kroz lipidni sloj u koži, čime se povećavaju električni impulsi i propusnost kože. U toj povećanoj propusnosti kože aktivne i visoko molekularne tvari prodiru bezbolno u dublje slojeve kože čime potiču metabolizam kože, čini kožu elastičnom i mekom,poboljšavaju metabolizam, cirkulaciju limfe i krvi s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti.

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon: 095 3323 382!