Wellness zimski odmor na Trebeviću! Ski paket od 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Pino Nature hotelu uz korištenje wellnessa i skijanje uz čari olimpijske ljepotice - Jahorine...1439 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunski ugođaj i topla atmosfera sastavni dio su odmora u hotelu Pino Nature! Djeca do 6 godina GRATIS (na ležaju sa roditeljima, - doručak 10 KM)! Kupon vrijedi do 15.03.2019., osim za termin Nove godine od 30.12. do 02.01.2019.!

Hotel Pino Nature SKI PONUDA

Uživajte u vrhunskom ugođaju hotela Pino Nature na Trebeviću, 10 minuta vožnje od centra Sarajeva, a ujedno osjetite čari olimpijske ljepotice Jahorina. Idealna prilika da uživate u kombinaciji gradske i planinske atmosfere, uz domaću kuhinju, wellness, planinarenje, skijanje i vožnju obnovljenom Sarajevskom žičarom.


O NAMA

Sarajevski stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje jedinstvenost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević! 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i suvremene udobnosti sa jedinstvenim pogledom na planine. Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.


Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju. Iskustvo kombinirano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne europske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 


U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznenađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara. Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.


WELLNESS&SPA

Zaobiđite svakodnevnicu i opustite se u miru i tišini sarajevske prirode. To je savršeni moto za boravak i korištenje našeg Wellness centra. Sjajno mjesto za potpunu relaksaciju pružiti će Vam 23 metra dug bazen, dječji bazen, 2 saune, fitness centar i 2 sobe za masažu.  Rezervacije unaprijed su preporučljive, a za djecu do 16 godina nije dozvoljeno korištenje našeg fitness kluba. 


Oslanjajući se na iskonske prirodne elemente, naši tretmani će Vam pomoći u ponovnom uspostavljanju prirodne ravnoteže vašeg tijela. Nakon tretmana odmorite uz šalicu čaja s pogledom na očaravajuću prirodu planine Trebević . Lokalno uzgojeno planinsko bilje, haloterapija, svježa izvorska planinska voda te klasični elementi europske Spa kulture, osigurat će Vam nazaboravno iskustvo.