Počastite svoje tijelo aromatherapy tretmanom ljekovitim eteričnim uljima u termodeci i peeling masažom u Centru za njegu duha i tijela Prana u samom centru Zagreba za 99 kuna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U svrhu očuvanja zdravlja duha, tijela i uma te liječenja i prevencije bolesti počastite se tretmanom aromaterapije - tretmanom termodeke s ljekovitim eteričnim uljima i peeling masažom... Kupon se može iskoristiti do 15.01.2019.!

Dobro došli u svijet Prane, centar za njegu duha i tijela, ljepote, zdravog življenja i potpunog opuštanja

Stručno osoblje svojim klijentima  pristupa individualno i zahvaljujući velikom iskustvu prepoznaje potrebe svakog pojedinca koji zakorači u Svijet Prane.

PRANA je ime za sve što je potrebno za život, i ona to i nudi.

Imate li problem sa stresom, kilogramima, kožom ili se samo želite opustiti obratite se sa punim povjerenjem Centru Prana!

ODMAH po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina i savjetovanje oko prvog dolaska na telefon: 095 3323 382!

Aromaterapija  

Suvremeni način života udaljio je čovjeka od prirode, drugih i sebe samih. Esencijalna ulja kao duša same biljke pomažu nam u otkrivanju naše vlastite duše(esencije). Djeluju na svim razinama postojanja, a predivno su sredstvo osvještavanja naših stvarnih potreba i težnji. Ono što je univerzalno svakom čovjeku jest skrivena težnja povratku kući, povratku sebi samome.  

Aromaterapija kontrolirano koristi eterična ulja u svrhu unapređenja i očuvanja zdravlja tijela, uma i duha. Kod holističke aromaterapije izraženo je preventivno djelovanje u smislu očuvanja zdravlja, unapređenja kvalitete života, osvještavanja osobnih potencijala i povezivanja sa osobnim kreativnim poljem. Aromaterapeut ne liječi bolest već pomaže osobi da pronađe uzroke problema i da vlastitim mehanizmima iz stanja bolesti prijeđe u stanje zdravlja. Kako bi se navedeno postiglo potrebno je vrijeme.