Najljepša istarska adventska čarolija je u Poreču! Smjestite se na strogradskoj rivi u Valamar Riviera Hotelu**** na 3 dana/2 noćenja s pogledom na stari grad uz buffet doručak za dvoje...889kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u vrhunskom boutique Valamar Riviera hotelu**** na starogradskoj rivi u Poreču. Hotel je dizajniran za odrasle (Designed for Adults)! Kupon vrijedi isključivo za termin od 29.11.18. do 26.12.18.!

Riječ je o jednom od najotmjenijih hotela u Hrvatskoj i dobitniku prestižne nagrade organizacije World Travel Award za 2013., 2014., 2015. i 2016. godinu u kategoriji „najboljeg hrvatskog boutique hotela“, koji kao prvi hotel namijenjen samo odraslima u našem portfelju predstavlja pravo utočište za parove.

Gastro iskustvo koje ćete pamtiti očekuje vas u otmjenom hotelu Valamar Riviera u Poreču. Hotelski bife show cooking restoran uz bogatu ponudu doručka i večere nudi i čaroliju doručka posluženog na terasi ili u à la carte restoranu Spinnaker gdje vas čeka paleta delicija od najsvježijih lokalnih namirnica. Posebnost u ponudi ovog restorana s prekrasnom terasom i pogledom na more je “fine dine” večera koja u četiri slijeda nudi mediteranske i morske specijalitete kreativnog chefa kuhinje i opojna istarska vina. U hotelu su još i lounge bar s terasom, Skipper bar, te Parentino wine bar obližnje Valamar Ville Parentino smješten na samoj rivi, koji vam nudi vrhunsku okrepu.

U ponudu je uključena Classic soba koja sadrži: 
pogled na stari grad; bračni ili odvojeni kreveti; max. 2 osobe; kupaonica s tušem / kadom; klimatizacija / grijanje; aparat za čaj / kavu; detektori dima; dodatni higijenski i kozmetički pribor na upit; glačalo i daska za glačanje; mini bar; mogućnost izbora jastuka(perje, spužva, anatomski i sl.); sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem; utičnice 220 V; vrsta poda: parket

Svečanim paljenjem lampica u Parku Matije Gupca u Poreču, 6.12.2018., svečano će započeti manifestacija Advent Poreč – Avvento Parenzo. Sve do 7. siječnja 2019. malene i velike grijat će toplina blagdana na Trgu Matije Gupca i u obližnjem parku, u bajkovitoj Villi Polesini i u prostorijama Gradske knjižnice i Pučkog otvorenog učilišta.

Uživajte u besplatnom klizanju na ledu, zabavnim i kulturnim programima, brojnim koncertima i bogatoj adventskoj gastronomskoj ponudi. Više na:  https://www.valamar.com/hr/advent-porec

Za vrijeme trajanja manifestacije, svakog vikenda na Trgu Matije Gupca uživat ćete u sjajnim koncertima renomiranih domaćih izvođača poput Elementala, Pavela, Psihomodo Popa, Gustafa, Alena Vitasovića i Šajete, Zdravka Čolića, Night Expressa, Tribute banda Bijelo dugme, ali i brojnih drugih.

Program događanja pogledajte ovdje