Centar dentalne medicine Bell Dent u Rijeci ima odličnu ponudu za Vas! Metal keramička krunica, prvi pregled uz brušenje zubi i otiskivanje te anesteziju...od 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fiksni protetski radovi su trajno cementirani radovi koje pacijent sam ne može skidati, a nadomještaju izgubljene ili funkcionalno i/ili estetski neadekvatne zube. Najčešći radovi su krunice i mostovi... Kupon vrijedi do 13.01.2019.!

O poliklinici Bell Dent

Naš centar dentalne medicine Bell Dent smješten je u Rijeci, Osiječka ulica 71/2, na Škurinjama, te nudi kompletnu dentalnu uslugu. To omogućuje tim doktora dentalne medicine i dentalnih tehničara koji Vam stoje na raspolaganju radnim danom od 8:00 do 16:00.
Centar dentalne medicine Bell Dent je organiziran i funkcionira poput multidisciplinarne ustanove, što znači da pacijent unutar Centra BellDent može obaviti sve potrebne dentalne zahvate, kao i radiološku dijagnostiku, što posljedično znatno skraćuje vrijeme liječenja.
Naš kolektiv ima mogućnost pružiti sve usluge moderne dentalne medicine i to na području oralne kirurgije, fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, parodontologije, estetske i konzervativne dentalne medicine, pedodoncije i preventivne dentalne medicine, radiološke dijagnostike te dentalnog laboratorija.


Fiksna protetika

Fiksni protetski radovi su trajno cementirani radovi koje pacijent sam ne može skidati, a nadomještaju izgubljene ili funkcionalno i/ili estetski neadekvatne zube. Najčešći radovi su krunice i mostovi, ljuskice-laminati (veneers) te inlayi, onlayi, overlayi.
Krunice i mostovi od metal-keramike, kod kojih je metalna baza u potpunosti prekrivena keramikom, najčešći su radovi u stomatologiji, a zadovoljavaju i funkcionalnost i estetiku.

Metal-keramika

Razvojem dentalne medicine i dentalnih materijala, izbacuje se iz upotrebe potpuna kovinska krunica i uvodi metal keramička krunica. Sastoji se od metalne baze (kobalt – krom – molibden, nikal – titan, zlato) na koju se pod posebnim laboratorijskim uvijetima nanosi keramika. Na taj način krunica poprima izgled zuba, te se dobivaju zadovoljavajući estetski uvijeti. Čvrstoća metalne baze i estetika keramike omogućuju upotrebu metal keramičke krunice i mostova i u lateralnoj i u frontalnoj regiji.