Med.Kontura Estetika u Zagrebu donosi Vam Med2Contour ultrazvučni estetski tretman oblikovanja tijela po izboru uz 1 limfnu drenažu i plan zdravog stila prehrane...od 399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[MED2CONTOUR ESTETSKI TRETMAN] - najbolji u oblikovanju tijela i mršavljenju uz kojeg gubite i do 3 cm u obujmu! Kupon se može iskoristiti do 18.01.2019.!

Izaberite dio tijela koji želite tretirati:

  • Opcija 1): Nadlaktice, leđa, stražnjica, koljena ili listovi.
  • Opcija 2): Donji dio trbuha, struk, bokovi ili bedra.
  • Opcija 3): Trbuh ili natkoljenice.


Med2Contour dualni ultrazvučni estetski tretman

Med2Contour predstavlja jedinstvenu mogućnost modeliranja svih područja tijela neinvazivnim, sigurnim, bezbolnim i učinkovitim ultrazvučnim estetskim tretmanom. Specijaliziran je za uklanjanje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju prekomjernog celulita i podizanje kvalitete tonusa kože. Med2Contour dualni ultrazvuk omogućuje fokusirano, sinergijsko i superselektivno terapijsko djelovanje na masne depozite i celulit. Sadrži i integrirani sustav za limfnu stimulaciju i limfnu drenažu koji osigurava tijelu brzu eliminaciju međustanične tekućine, otpadnih voda, toksina i ultrazvukom otopljenih masnih stanica i razgrađenog celulita. Med2Contour je postavio novi standard u području oblikovanja tijela ne-kirurškim putem, bez anestezije, bez skalpela i bez potrebnog vremena oporavka. Područja tijela koja se najčešće tretiraju su: trbuh, struk, bokovi, bedra, noge, natkoljenice, koljena, listovi, leđa, nadlaktice i stražnjica. Rezultati su značajni, vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana, a za puni učinak, ovisno o individualnom statusu osobe, potrebno je učiniti od 5 do 10 tretmana. 


Primjenom najnovijih znanja, provođenjem posebnosti tehnika Med2Contour dualnog ultrazvučnog estetskog tretmana i personaliziranim protokolima postižu se značajni rezultati oblikovanja tijela, gubitka viška kilograma, uklanjanja masnih naslaga, razgradnje i eliminacije prekomjernog celulita, i podizanje kvalitete tonusa kože u kratkom vremenu. Odlučite se na promjenu već danas i osigurajte si vitku liniju, skladno oblikovano i zdravo tijelo.

Zašto baš Med2Contour ultrazvučni estetski tretman?                                                    Razloga je puno - izdvajamo 10 najboljih:

✔ Najizvođeniji ne-kirurški, neinvazivni estetski tretman oblikovanja tijela u SAD-u.
✔ Rezultat je vidljiv, mjerljiv i značajan već nakon prvog tretmana.
✔ Tretman se zbog svoje učinkovitosti naziva i liposukcija bez skalpela.
✔ Bezbolan, učinkovit i siguran.
✔ Odobren od strane FDA. Europski medicinski certifikat CE0476.
✔ Otapa i uklanja masne naslage.
✔ Razgrađuje i eliminira prekomjerni celulit.
✔ Podiže kvalitetu tonusa kože.
✔ Oblikuje, modelira tijelo, smanjuje obujam i ubrzava mršavljenje.
✔ Nije potrebno vrijeme oporavka


Koji su rezultati?                                                                                                                       

U 5 tjedana, u 5 tretmana smanji se ubujam trbuha i struka do 7 cm, i izgubi se do 7 kg. na tjelesnoj težini. U 10 tjedana, u 10 tretmana smanji se obujam trbuha i struka do 12 cm, i izgubi se do 12 kg. na tjelesnoj težini. I na ostalim područjima tijela, na kojima se radi Med2Contour estetski tretman, značajno se smanjuje obujam, reduciraju se masni depoziti, razgrađuje i uklanja prekomjerni celulit i podiže kvaliteta tonusa kože.

Jesu li rezultati trajni? Rezultati su trajni uz nastavak zdravog životnog stila u prehrani, primjerenoj fizičkoj aktivnosti, vježbanju te dovoljnom unosu vode.

Priprema prije tretmana

Dan prije tretmana preporuča se piti 2 do 3 litre vode kroz 24 sata. U Med. Kontura Estetika se svakog klijenta detaljno upućuje u tijek tretmana i savjetuje kako se pravilnim načinom prehrane, tjelovježbom i primjerenim unosom vode može dodatno optimizirati brže postizanje i dobivanje najboljih rezultata.