Glazba i miris bakalara na Krku! Dani bakalara u hotelu Malin na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz piće dobrodošlice, bogatu gastro ponudu i melodije poznatih izvođača...1118kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u blagdanskom stolu i danima kada hotel Malin tradicionalno „miriše na bakalar“. Osim u lijepom ambijentu hotela i toploj dobrodošlici domaćina, uživat ćete u bogatoj gastro ponudi i više od 20 vrsta jela od bakalara. Pozivamo Vas da nam se pridružite u blagovanju uz tradicionalne recepte naših baka i poznatu kvarnersku melodiju „bakalar je lipa stvar“ ;) Kupon se može iskoristiti isključivo od 08.12.18. do 24.12.18.! Dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju GRATIS!

Osim u lijepom ambijentu hotela i toploj dobrodošlici domaćina, uživat ćete u bogatoj gastro ponudi i više od dvadeset vrsta jela od bakalara (uz doplatu):

Bakalar na bijelo (bianco); marinirani bakalar s povrćem; file od bakalara u lisnatom tijestu; juha od bakalara; bakalar s ječmom i čičom; bakalar gratinirani; bakalar na brudet s palentom; bakalar u finim travama; kroketi od bakalara; svježi bakalar s povrćem; bakalar u kori od tikvica; bakalar na glagoljaški; bakalar na lešo; lazanje s bakalarom; sarmice s bakalarom; pečeni bakalar s rajčicom i maslinama; polpete od bakalara; bakalar na norveški; pečeni svježi bakalar s krumpirom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u blagovanju uz tradicionalne recepte naših baka uz dobre zvukove poznatih nam izvođača:

08.12. subota 19:30 h - Klapa Kaštadi

09.12. nedjelja 13:30 h - T.S. Vrbnik

14.12. petak 19:30 h - Klapa Kaštadi

15.12. subota 19:30 h  - Klapa Tramuntana

16.12. nedjelja 13:30 h – T.S. Nikad doma

21.12. petak 19:30 h TRIO ASI

22.12. subota 19:30 h - Klapa Kaštadi

23.12. nedjelja 13:30 h - T.S. Vrbnik

Soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi se nalazi pomoćni ležaj koji je prikladan za dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 130 x 200 cm). Soba ima jednu kupaonicu s tušem.

Check in od 10 h (prema raspoloživosti), check out do 15 h (prema raspoloživosti).

Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

Pažljivim uređenjem, hotel Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

KRČKI SIR je autohtoni otočki hrvatski sir, koji se proizvodi na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima otoka Krka.Rađen od mlijeka ovaca, izvanredna je poslastica kojom se može započeti i završiti obrok.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.