Nova godina u Zadru! 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja u apartmanima Bibinje uz turističko vođenje na temu: Zadar - grad utvrda sve za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina...od 899kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 29.12.18. do 02.01.19.! Doček Nove Godine nije organiziran, pa se preporuča odlazak u Zadar gdje nastupa Neno Belan i Fiumensi, te grupa Forum!

 DOČEK

Advent u Zadru, božićne jaslice u crkvama na zadarskom Poluotoku (uključivo i jaslice u podrumu katedrale Sv. Stošije) i doček Nove na Narodnom trgu u Zadru uz Nenu Belana i Fiumense dovoljna su pozivnica da se pridružite božićno-novogodišnjoj bajci u Zadru. U novogodišnjoj noći svirat će se i na Forumu, te Trgu Petra Zoranića.


Apartmani Bibinje smješteni su blizu mora u kući izgrađenoj u masliniku, gdje se mogu parkirati vozila. Iz svih apartmana vidi se more, otoci i marina «Dalmacija». Plaža je udaljena 300 metara, s besplatnim tušem. Ovdje se možete odmoriti od cjelogodišnje gužve i brzog ritma življenja u čistim apartmanima ili na izletima koji vam se pružaju. 

Bibinje

Bibinje je mjesto 5 km južno od Zadra, s 5 km uređenih plaža. U okolici se nalaze Nacionalni parkovi: Kornati, Krka, Plitive, Paklenica, a sam grad Zadar sjedište je kulturnog života, poznat po Morskim orguljama i Pozdravu suncu.
U Bibinjama se nalazi i marina «Dalmacija».

Zadarski su bedemi uvršteni na UNESCO listu. Zato Vam u cijeni darujemo i jedno besplatno turističko vođenje na temu: Zadar - grad utvrda u trajanju od 2 sata u danu po izboru. Potrebno je unaprijed dogovoriti s vlasnikom dan obilaska.

Udaljenosti:

Plaža s besplatnim tušem: 300m
Trgovina: 300m
Restoran: 300m
Pošta: 1,5km
Doktor, ljekarna: 1,5km
Zubar: 1km
Bankomat: 300m
Benzinska pumpa: 300m
Mjenjačnica: 300m
Ronilački klub: 200m
Salon ljepote: 1,5km
Staza za trčanje u šumi cca1,2km: 1km



Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail simunic6@gmail.com ili na mobitel 099 219 7648, uz KOD kupona po primitku kupona.