Neka vaša djeca iskoriste ovu zimu za učenje engleskog jezika u kreativnoj radionici sCOOL Škole! U jutarnjem ili popodnevnom terminu uz L paket od 15 sati nastave od 07. do 11.01.19. za 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

sCOOL Škola organizira radionice engleskog jezika za vrijeme zimskih praznika za djecu u dobi 5-12 godina gdje se kroz igre i razne aktivnosti djecu potiče i ohrabruje da govore engleski jezik! Idealno i za početnike i za one koji već uče! Kupon se može iskoristiti u prijepodnevnom ili popodnevnom terminu od 07.01.2019. do 11.01.2019.

Na radionicama će se djeci predstaviti teme i vokabular u skladu s Cambridge English: Young Learners pristupom, a sami će imati prilike vježbati i upotrijebiti nova znanja u raznim aktivnostima (npr. igre i aktivnosti riječima, križaljke, prigodne društvene igre, pjesmice, kratke priče i sl.) koje će se raditi na satu. 

Većina aktivnosti izvodi se neformalno, udobno smješteni na jastučićima na podu ili u pokretu te se izbjegava dulje sjedenje u klupama. 

 

Glavni cilj je da se djecu na neobavezan način kroz zabavu i igru izloži jeziku. Radionicama želimo doprinijeti neobaveznom druženju i kvalitetno provedenom vremenu daleko od mobitela, tableta i tv-a a ujedno predstaviti Cambridge English: Young Learners pripremne tečajeve iz redovne ponude.

PAKET L - 15 sati nastave.

Zimska radionica Cambridge English: Young Learners traje od ponedjeljka 07.01.2019. do petka 11.01.2019., u dva različita termina po vašem izboru:

9:00 - 12:00h – početni stupanj (nikakvo ili osnovno znanje engleskog jezika), do 10 polaznika

14:00 - 17:00h – za polaznike koji već uče engleski jezik, do 10 polaznika


Polaznici sav potreban materijal i pribor dobivaju na radionici te nije potrebno ništa nositi. Za vrijeme 15-minutne pauze polaznici će imati mogućnost osvježiti se sokom ili čajem te zasladiti keksima!