Prosinačke dane provedite u čaroliji LifeClass Termi u Sv. Martinu na Muri! 2 polupansiona preko tjedna ili vikenda za dvoje u Apartmanima Regina već od 949 kn! Dvoje djece do 12 godina GRATIS!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guštajte u čarima kontinentalne zime bajkovitog Međimurja! U prosincu Apartmani Regina nude Vam vrhunski smještaj na 3 dana / 2 noćenja s polupansionom za dvoje i dvoje djece do 12 godina gratis, a u termalnom bazenskom kompleksu "The Temple of Life" možete se neograničeno kupati petkom i subotom do 23 h! Kupon je iskoristiv ili preko tjedna ili preko vikenda isključivo u periodu 02.12. - 21.12.2018.

Ponuda uključuje:

2 noćenja na bazi polupansiona u Apartmanima Regina

2 djece do 12 godina GRATIS!

50 kn poklon bon za masažu Sveti Martin (60 min) po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi)

50 kn poklon bonu centru za kralježnicu Lumbalis po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi)

izlet subotom na farmu jelena (samo u vikend opciji)

neograničeno kupanje u "Temple of Life" termalnim bazenima (petkom i subotom do 23 h)

besplatno korištenje fitnessa

besplatan parking

besplatan Wi-Fi

Nadoplata za saune je 75 kn po osobi za 3 sata korištenja!

Dodatni popusti i dodaci: 2. dijete do 18 godina - 200 kn

Apartmani Regina

Apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

Dvoje djece do 12 godina GRATIS!

The Temple of Life bazenski kompleks

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!