Oblikujte svoje tijelo bogatim paketom od 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela s maskom od algi i morskoga mulja u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku za 549 kn! GRATIS fen frizura!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokrenite proces mršavljenja, poboljšajte izgled kože tijela i recite "zbogom" celulitu uz čak 15 tretmana po fenomenalnoj cijeni! A glavna čar tretmana leži u maski od algi i morskoga mulja za cijelo tijelo! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2019.

Paket od 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uključuje:

3x maska od algi i morski mulj 

3x anticelulitna masaža 

3x termodeke

3x maderoterapija

3x limfna drenaža 

Za kupljenu ponudu - fen frizura GRATIS!

Maska alge i morski mulj 

Pomoću smeđe i plavo-zelene alge, diatomejske zemlje, morskog blata i zelene gline, maska pospješuje proces oslobađanja otrova, koži vraća izgubljene minerale te ju učvršćuje. Djeluje izrazito pomlađujuće. 

Za ovu masku nema kontraindikacija, što znači da je mogu koristiti i trudnice, majke koje doje,kronični bolesnici i sl. 

Pravilno izabrana maska koži nudi više hranjivih tvari, vlage, vitamina i minerala te može napraviti prava mala čuda. Kod nanosa maske na kožu stimulira se čišćenje i prokrvljenost kože, regulira se ravnoteža vlage i lipida, koža se umiruje, opuštaju se misli i tijelo. 

Anticelulitna masaža 

prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. Tretmanima poboljšavamo prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanjamo edeme, odnosno pospješujemo izlučivanje suvišne tekućine.

Termo deka

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

Maderoterapija

Potpuno je bezbolna i neinvazivna te uklanjanja masne naslage i celulit - maderoterapija!

Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. 

Prednosti: 

✔️ Maderoterapiju možemo primjenjivati na području nogu, trbuha, leđa i ruku

✔️ Preporuča se kod klijenata sa usporenim metabolizmom

✔️ Stimulira limfnu drenažu

✔️ Rezultat je vidljiv već na trećem tretmanu.

Presoterapija - zvana i limfna drenaža 

Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma. Metoda upuhivanja zraka stvara pritisak na limfne čvorove, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. 


Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.