Želite zamijeniti stari ključ ili imati rezervni? Elegantan, jednodijelni univerzalni daljinski upravljač SmartRem s četiri gumba je idealno rješenje...za 69 kn!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SmartRem lako klonira vaš trenutni upravljač u par minuta! Djeluje na frekvenciji od 433,92 MHz što ga čini kompatibilnim s većinom brendova i vrsta daljinskih upravljača! Kupon vrijedi do 19.01.2019.!

Univerzalni daljinski upravljač SmartRem - jedini ključ koji će vam ikada trebati  

Bilo da želite zamijeniti stari ključ ili imati rezervni – SmartRem je vaše idealno rješenje! SmartRem zamijenit će vaš stari ključ, pružajući vam funkcionalnu, jednostavnu upotrebu daljinskog upravljača koji će svaki put raditi.


Odlična rezerva ili zamjena
Napravite si kopiju vlastitog daljinskog upravljača i imajte rezervu u slučaju da vam se originalni pokvari ili ga izgubite.

Kompatibilan s većinom upravljača
SmartRem je kompatibilan s gotovo svim brendovima i daljinskim upravljačima koji se danas koriste.

Jednostavno korištenje
Pamti kodove s originalnog daljinskog upravljača, a kodovi se ne gube prilikom zamjene baterija. Posjeduje 4 tastera koji omogućavaju da se na njemu programiraju od 1 do 4 različite funkcije ili koda.

Višenamjenski daljinski upravljač
Ovaj daljinski upravljač može biti zamjena za upravljače za garažna vrata, automatska vrata, kućne alarme…


SmartRem lako klonira vaš trenutni upravljač u par minuta. Djeluje na frekvenciji od 433,92 MHz što ga čini kompatibilnim s većinom brendova i vrsta daljinskih upravljača.