[ZAGREB i okolica] Osposobljavanje za vozača D kategorije u Autoškoli Europa za samo 5990 kuna, a prvih 100 kupaca dobiva besplatni liječnički pregled na poklon!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mastercard i Amex do 12 rata, Diners do 6 rata!!! Autoškola Europa na dvije zagrebačke lokacije - Avenija Dubrava 40 i Rapska 37 - nudi Vam školarinu za D kategoriju koju čini 10 sati teoretskog dijela i 20 sati vožnje, a Crno Jaje prvih 100 kupaca nagrađuje besplatnim liječničkim pregledom! Kupon se može iskoristiti do 15.02.2019.!

Početak nastave prati se na stranici Autoškole Europa www.europa.hr!

Ponuda uključuje: teoretski dio nastave od 10 sati + vožnja od 20 sati

Nadoplate: ispiti PPSP i UV - 1085 kn, liječnički pregled (osim za prvih 100 kupaca)

15.02.2019. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. početak pohađanja nastave u autoškoli!

Uvjeti za polaganje vozačke dozvole za D kategoriju:

- uvjet: posjedovanje vozačke dozvole za C kategoriju

najmanja starosna dob za polaganje je 24 godine, iznimno se polaže sa navršenih 21 godinu ukoliko se posjeduje škola za vozača motornih vozila

- motorna vozila izražena za prijevoz više od osam putnika uz vozača; motorna vozila ove kategorije mogu se kombinirati s priključnim vozilom čija najveća dopuštena masa nije veća od 750 kg.

Crno Jaje prvih 100 kupaca nagrađuje besplatnim liječničkim pregledom u Poliklinici LabPlus Zagreb na okretištu Dubrava (Medicina rada, Maksimirska 282/1 kat)!!!

Autoškola Europa započela je s radom davne 1992. godine i do sada je uspješno osposobila preko 40.000 polaznika svih vozačkih kategorija. 

"Najveća referenca je činjenica da su građani prepoznali naš kvalitetan način rada pa smo upisivali i do 580 polaznika mjesečno što nije uspjelo nikome drugom. Ta činjenica i ukazano povjerenje nas tjera na još kvalitetniji rad i brigu za svakog polaznika. Jedina smo autoškola u Zagrebu koja vrši osposobljavanje za sve vozačke kategorije: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D."

U voznom parku na raspolaganju je autobus Yutong.