Zimi se oblikuje tijelo za ljeto! Salon Nova Forma J. Lo nudi Vam paket od 15 tretmana za mršavljenje i oblikovanje kako biste svome tijelu priuštili brigu, obnovu i formu za samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U zimskim mjesecima podarite svom tijelu i zdravlje i ljepotu pomoću 5 tretmana maderoterapije, 5 tretmana LPG masaže i 5 tretmana limfne drenaže u Salonu NOVA Forma J. Lo! Kupon možete iskoristiti do 31.01.2019.

Nova - Forma J.Lo. studio za oblikovanje tijela u gubitku prekomjerne težine razveselilo je već tisuće žena. Nova Forma nudi Vam individualne programe za mršavljenje, a uz stručno osoblje i osobne asistente dolazite do željenih rezultata!

Opuštena atmosfera i ugodan ambijent samo doprinose u postizanju obostranih ciljeva. Možda upravo ovdje pronađete riješenje za svoju novu formu bez viška centimetara, kilograma i celulita!

Ponuda uključuje 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela:

5x maderoterapija

5x LPG masaža

5x limfnih drenaža

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potrebna najava minimalno 3 dana unaprijed na broj telefona 01 2910 976 uz KOD i ID kupona.

Nakon prvog dolaska izravno sa Partnerom trebate dogovoriti ritam dolazaka.

MADEROTERAPIJA

Ovom metodom stimulira se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Može se koristiti za dobivanje čvrstine tijela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih stanica, izbacivanje toksina, viška vode i celulita.

Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilagođavaju različitim dijelovima tijela.

Cilj ove aplikacije je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim dijelovima tijela kao što su kukovi, noge, bedra ili trbuh. Posebno je efektivna za: oblikovanje struka, eliminaciju masti na bokovima, definiranje nogu, zatezanje butina i nogu, smanjenje obujma struka i definiranje ruku.

LPG MASAŽE

Aparat koji je celulit pobjedio trodimenzionalnom masažom, limfnom drenažom, intenzivnom lipolizom te liftingom kože tijela. Ovim, jedinim medicinski priznatim, aparatom koji djeluje na principu vakuma postiže se rezultat vitkog tijela bez „narančine kore“ s njegovanom i gipkom kožom.

LIMFNA DRENAŽA

Radi na principu pokretanje limfe u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.