Sport4you.hr Vas vodi u Austriju - Gerlitzen na 5 dana škole skijanja ili bordanja za školarce uz 4 noćenja s polupansionom u hotelu Alpinum*** uz ski pass, završno natjecanje...3200 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Austrijsko skijalište Gerlitzen sa ukupno 60 km skijaških staza - "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak! Polazak s Autobusnog kolodvora u 7h! Datum putovanja: od 26.12. do 30.12.2018.!

Gerlitzen, Austrija

Iznad jezera Ossiacher, tek koji kilometar od Villacha, smjestilo se simpatično austrijsko skijalište Gerlitzen sa ukupno 60 km skijaških staza. "Baby Kronplatz", kako mu tepaju domaćini, sasvim opravdava taj nadimak. 


Riječ je, slično kao i kod Kronplatza, o skijalištu na jednom brdu s vrha kojeg se spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. S vrha puca prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajina Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji.


SMJEŠTAJ:

Hotel Alpinum*** se smjestio na 1520 m nadmorske visine skijališta Gerlizten, a udaljen je samo 150 m od skijaških staza. Smještaj je na bazi polupansiona. 
Program je namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji na skijanje/boardanje mogu ići samostalno bez pratnje roditelja. 


Za ovaj program potrebno je imati putovnicu ili osobnu iskaznicu. Čitavo vrijeme u pratnji će biti naši učitelji skijanja/boardanja koji će brinuti o djeci, te im osim škole skijanja/boardanja pružiti i cjelodnevnu animaciju i brigu o svemu što bi im moglo zatrebati.