Najljepša božićna drvca uz 54% popusta i preuzimanje u Zagrebu - Zapad ! Bor/prirodna smreka visine 180 do 230 cm za samo 74 kune!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miris pravog bora u kući - neprocjenjivo! Nek vam miris božićnog drvca unese radost u dom! Ukrasite ga i podignite blagdansku atmosferu!

Sve što morate napraviti, osim kupiti ponudu, je otići na ponuđenu lokaciju i tamo odabrati svoje drvce, uz pomoć djeda Božićnjaka ga utovariti u auto i odvesti svojoj kući, kako bi ga okitili na vrijeme!

Drvce se može preuzeti uz priloženi kupon od 20.12.2013. -24.12.2013 na slijedećoj lokaciji:

Zagreb

Modecova 8, Zagreb - zapadni dio, Gajnice.

Božićno drvce je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tradicija koje se povezuju s proslavom Božića. To je obično zimzeleno stablo koje se unosi u dom ili se postavlja na otvorenom, a tijekom dana oko Božića ukrašava se kuglicama, slasticama te božićnim lampicama, malim raznobojnim svjetiljakama.

Na vrh drvca često se postavljaju anđeo ili zvijezda repatica koja predstavlja Betlehemsku zvijezdu iz priče o rođenju Isusa Krista.

Prema starim običajima, drvce se kiti voćem i slatkišima, pa na njega vješajte jabuke, suhe smokve, orahe, bademe, perece i što god dohvatite. Prema novim običajima, drvce se kiti raznobojnim kuglicama i lampicama.