Najbolji izvođači svaki petak u Clubu Roko! Ulaznice u pola cijene za koncert Dražena Zečića 13.12.2013.! Osigurajte svoje karte već danas!

316 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Club Roko poziva sve na koncert Dražena Zečića u petak 13. prosinca. Svoje ulaznice po upola nižoj cijeni kupite već danas.

Željko Samardžić - RASPRODANO!

„Na moje koncerte dolazi većinom mladi svijet, a to je nešto što me posebno raduje, jer mi mladi produžuju vijek. Planiram svirati dok god me zdravlje posluži, a već smišljam nove pjesme za neka buduća vremena“, rekao je „Stari lav“ jednom prilikom.
Željko Samardžić rođen je u Mostaru, gdje je i proveo najranije djetinjstvo. Pjevanjem se počeo baviti u srednjoj školi imitirajući već tada poznatog Kemala Montena. 1970. godine zapažen je njegov nastup na Prvom Pljesku u Banja Luci. 1995. godine nastupa na festivalu Pjesma Mediterana u Budvi gdje njegova pjesma „Sipajte mi još jedan viski“ dobiva odlične kritike i otvara mu vrata glazbenog svijeta.
„Kompas za ljubav“, „Letnja draga“, „Nemam ja toliko kofera“, „Pokaži mi šta znaš“, „Ljubavnik“, „Stari lav“ – samo su neki od hitova koji će vas dobro zagrijati u Clubu Roko u petak, 6. prosinca iza 23 sata.


Dražen Zečić


Poznati splitski kantauror i pjevač zabavljat će sve koji dođu u Club Roko u petak, 13. prosinca, uz svoje dobropoznate hitove poput „ Ima li nade za nas“ i „ Nitko nema dva života“ te nove pjesme kojima će razveselit i rasplesati sve željne odlične zabave.
Karijeru je započeo početkom devedesetih kada je pisao tekstove za Matu Mišu Kovača, Zlatka Pejakovića, Matu Bulića  i mnoge druge pjevače.
 Vlastitu karijeru gradio je polako, redovito se pojavljivao na festivalima, te 1993. godine pobjeđuje na Melodijama Hrvatskog Jadrana s pjesmom “Govore mi mnogi ljudi“, što ga izbacuje iz medijske sjene koja ga je dugo pratila.
S pjesmom „Ima li nade za nas“ , koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj.  Teme njegovih pjesama su uglavnom ljubavnog karaktera. Suze, rastanci, neuzvraćene ljubavi u interpretaciji Dražena Zečića kombinacija su koja publiku  podiže na noge.  Stoga dođite u petak ,13. prosinca u Club Roko i uživajte.