[ZAGREB] Riješite se tamnih mrlja i hiperpigmentacija na rukama u salonu Eves Home! Uključeno je: kiseline + mikrodermoabrazija gornjeg dijela šaka + serum za posvjetljivanje + masaža ruku, samo 69kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite brzo i praktično rješenje za prekrivanje hiperpigmentacija i neujednačenog tena ruku? Kuponi su iskoristivi do 25.01.2019.!

Neujednačen ten uglavnom je estetski problem mnogim ženama.

Hiperpigmentacija, odnosno smeđe mrlje na licu, vratu i rukama najčešće nastaju zbog pojačane proizvodnje i nakupljanja pigmenta melanina u koži. Postoji mnogo razloga zašto do toga dolazi, od nasljednih faktora pa do neuravnoteženog izlučivanja hormona, a ono što može pogoršati stanje jest pretjerano izlaganje suncu, upotreba loše kozmetike i neuredan način života...

Mikrodermoabrazija ruku: 

Ciljano uklanja mrtve stanice, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. 

Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te vratiti zdrav i njegovan izgled.

AHA ili voćne kiseline 

nalaze se u mnogim prirodnim proizvodima, a među njima su limunska kiselina iz citrusa, mliječna kiselina iz kiselog mlijeka, vinska kiselina iz vina i jabučna kiselina iz jabuka.

Njima možete pospješiti elastin, riješiti se sitnih bora i poboljšati izgled kože koja će se doimati svježije i bit će ujednačena.

Visokokoncentrirani serum za posvjetljenje tamnih mrlja i ujednačavanje tena baziran je na vitaminu C  koji smanjuju proizvodnju melanina - koji uzrokuje tamne mrlje, posvjetljuju ten i daju mu blistav i zdrav izgled.