Doček Nove 2019. uz poznatu turističku destinaciju Budve - Sveti Stefan! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u hotelu Adrović koji odiše elementima srednjovjekovnog dvorca...1439kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S dragom osobom, osjećajte se kao u dvorcu uz odmor u hotelu Adrović... Ponuda se može iskoristiti od 29.12.18. do 02.01.19.!

Hotel Adrović ima vrlo privlačan položaj - nalazi se na poznatoj crnogorskoj hotelskoj destinaciji - gradu Sveti Stefan.


U tipično mediteranskom ambijentu, hotel Adrović izgrađen je u baroknom stilu s elementima srednjovjekovnog dvorca. Dominantne su osobitosti terasa kafića i restorana s fantastičnim pogledom na glavni dio Rivijere Budva.


Hotel Adrović je ekskluzivno mjesto, ne samo zbog svog položaja na crnogorskoj obali, već i zbog kvalitetnog smještaja, udobnih i elegantno namještenih soba i apartmana gdje se možete zaista odmoriti i uživati ​​u Vašem boravku. Ljubazno hotelsko osoblje stoji Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, osiguravajući vam udobnost, higijenu i kvalitetu usluge.
Hotel Adrović nudi apartmane koji odgovaraju vašim individualnim potrebama, ali i potrebama vaše obitelji ili grupe. Hotel je otvoren tijekom cijele godine.

 Svi apartmani imaju kuhinju, kupaonicu, terasu, salon, klimu, kabelsku TV.

 

Gotovo svaki luksuzni suite u hotelu Adrović ima pogled na more i hotelski grad Sveti Stefan.
Svi apartmani imaju stolove i stolice na balkonu. 
1/4 i 1/5 apartmana imaju mini kuhinje, dok ostali apartmani (1/2 i 1/3) imaju mini barove.
Sve kupaonice imaju ručnike i sušilo za kosu.
Hotel ima kafić s terasom, restoranom i konobom.


Sveti Stefan

Kao kameni brod na obali, otočić Sveti Stefan leži "usidren" usred Budvanske rivijere. Bivše ribarsko selo, prvi puta spomenuto u pisanim dokumentima 1442. godine, postalo je svjetski poznato 1960. godine kao jedinstveno hotelsko naselje s udobnim vilama i luksuznim apartmanima.