Postignite kondiciju i željenu formu u Pilates studiu Grain! Mjesečna članarina i mogućnost odabira programa Garage Warrior ili Body weight flow u Zagrebu uz 53% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Pilates studiu Grain čekaju vas 2 programa: Garage Warrior dovest će vas do stvarne kondicije i snage, a program Body weight flow doprinijet će gubitku kilograma i dovesti vas do željene forme!


Garage Warrior

To je sustav koji je odbacio tradicionalni koncept fitnesa, te ga zamijenio ciljanim vježbama bez utega ili sprava - vježbama koje koriste samo opterećenje tijela, te koje postižu bolje, brže i kvalitetnije rezultate od beskonačnog ponavljanja klasičnih vježbi.

To je sustav u kojem je cilj vježbača dovesti do stvarne forme i snage, te dići ga do najviše razine zadovoljstva sa sobom i svojim tijelom i u fizičkom i zdravstvenom smislu. To je i sustav koji maksimalno iskorištava vrijeme uloženo u vježbanje, tako da vježbač ima više vremena za provesti sa obitelji, prijateljima ili radeći nešto što ga veseli.

Ovaj sustav ne zahtijeva prethodno vježbanje i iskustvo - nego samo volju i disciplinu da vježbač postigne svoj zacrtani cilj.

Grupa ima najviše 4 vježbača.
 
Body weight flow
 
Body Weight Flow je sistem vježbanja i prehrane osmišljen kao pripomoć pri mršavljenju. Iako samo vježbanje doprinosi gubitku kilograma, bitan element je promjena prehrambenih navike koje su dovele do prekomjerne težine.

Tvorci metode vježbanja i prehrane garantiraju vidljive rezultate već u roku od 30 dana - ali pod uvjetom da se držite uputa koje će te od nas dobiti. Ovaj sustav je osmišljen kao niz vježbi koje oblikuju cijelo tijelo u dinamičnom ritmu. Preporuča se vježbanje 3 puta tjedno.

Program je dostupan i individualno (koji se preporuča) i za grupe.

U grupnom programu radimo samo sa 4 vježbača.