Uz Body Balance u Splitu dovedite svoje tijelo u ravnotežu! Paket mršavljenja od 12 tretmana u samo 3 dolaska - učinkovitost kavitacije, elektrostimulacije, limfne drenaže...za samo 299 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 3 kavitacije, 3 elektrostimulacije, 3 limfne drenaže, 3 body wrapping! Kupon se može iskoristiti do 25.01.2019.!

Kavitacija je neinvazivna i bezbolna terapija bazirana na ultrazvuku koja omogućuje brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga, celulita i oblikovanje tijela. Ona razbija masne naslage u potkožnom tkivu što direktno smanjuje obujam tretiranog dijela tijela

Kavitacija je neinvazivna terapija za uklanjanje masnih naslaga i celulita

Limfnom drenažom uklanjaju se toksične i štetne tvari iz organizma i razgrađuje se celulit

Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!

Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.