U Novu godinu uđite uz jedinstvenu atmosferu Sarajeva! Doček uz odmor u hotelu Festival 4* na 2 ili 3 noćenja s doručkom, piće dobrodošlice, voće u sobi, 2 karte za Sarajevsku žičaru, po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sarajevo kao destinacija za doček Nove zvuči idealno! Kupnjom ove ponude Djeca do 7 godina borave gratis! Dodatne pogodnosti: transport od aerodroma; poklon kartice prema izboru za kafiće, klubove, rent a car, casino, galeriju! Kupon vrijedi od 29.12.18. do 02.01.19.!

Smještaj nadomak stare gradske jezgre, na lijevoj obali Miljacke, izmeđa dva povijesna mosta "Čobanije" i "Principovog".  Ako je vaš posjet gradu poslovne prirode ili ste pak Sarajevo odabrali kao zanimljivu turističku destinaciju, hotel Festival pravi je izbor za Vas!

Hari Mata Hari & Branko Đurić Đura i njegova "Bombaj štampa" nastupaju na otvorenom u Sarajevu!


Hotel Festival smješten u samom centru grada idealan je za sve posjetitelje koji u naš grad dolaze zbog znamenitosti, kulturnih dešavanje ili iz poslovnih razloga.

Hotel raspolaže sa 20 smještajnih jedinica u kategoriji od 4 zvjezdice, a kako je glavni zadatak svakoga hotela da osigura savršen san svojim gostima, zbog čega je svaki detalj u sobama pomno osmišljen.


Hotel ima vlastiti parking  i restoran, koji služi kontinentalni doručak (švedski stol), uz širok izbor tradicionalnih jela iz bogate bosanske kuhinje, a hrana je iz ekološkog uzgoja.


Besplatan WI-FI i parking!!!