Skijanje & aktivan odmor u Novom Mestu na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Center***, kupanje u Termama Dolenjske, jednodnevnu SKI kartu i topli obrok na skijaškoj stazi za 1679kn za dvoje!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi na skijanje, kupanje i uživanje u Dolenjske Toplice te se okrijepite uz topli obrok na skijaškoj stazi u SKI resortu GAČE! Dijete do navršenih 6 god. BESPLATNO ukoliko spava na ležaju s roditeljima! Kuponi se mogu spajati i vrijede do 31.03.19.!

Hotel Centar je novi, moderan hotel u samom srcu Novog Mesta, na glavnom trgu, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, ljubazne domaćine i mir zelene prirode i rijeke Krke, koji obuhvaća Novo Mesto. I baš kao što rijeka Krka obuhvaća stari grad, štiti i daje mu čarobnu ljepotu, hotel će Vas zagrliti, prihvatiti i ponuditi Vam udobnost suvremene mistike i bogatu povijest grada.

U sklopu Hotel Centra nalazi se i kafić, pa smo u Novo mesto donijeli bečku kavu. Prostor kafića je u stvari uređen tako da unatoč činjenici da se nalaze u samom centru grada, osjećati ćete se opušteno i lijepo te uživati uz staru arhitekturu i opojne mirise od najboljih mješavina kave iz pržionice Julius Meinl koji je od Beča preuzeo egzotične arome i iskustva za putovanje.

Centar također ima modernu konferencijsku sobu koja Vam omogućuje organiziranje predavanja, treninga, radionica, poslovnih događaja, sastanaka ... i mnogih drugih aktivnosti i događanja.

Dvokrevetna soba - udobnost

Veličina sobe: od 14 m² do 17 m²

Broj soba: 7

Određene sobe imaju duljinu od 220 cm

Sve sobe imaju:

kupaonica / tuš ili kada, WC, sušilo za kosu, CATV, sef,

klima uređaj,

besplatna internetska veza.