Wellness oaza na predivnom Lošinju! Uvjerite se u izvrsnost hotela Aurora**** na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje uz korištenje bazena, saune, relax zone, fitnessa...od 1339kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilikom dolaska, očekuje Vas i piće dobrodošlice! U standard sobi GRATIS 1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima! Check in: nakon 12:00 h, check out: do 13:00 h, ponuda se može iskoristiti isključivo do 27.12.18.!

Dodatne pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; korištenje sauna i relax zone (prema raspoloživosti); fitness centar; besplatan WI-FI; besplatan parking.


HOTEL AURORA

Svoju izvrsnost hotel Aurora najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.


Check in: nakon 12:00 h, check out: do 13:00 h.

Prostrana polivalentna kongresna dvorana s kapacitetom od 350 sjedećih mjesta opremljena je najmodernijim sadržajima i prikladna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija, team buildinga i sličnih događanja. Zbog pomičnih pregradnih zidova u potpunosti je prilagodljiva, bez obzira na veličinu skupa koji želite organizirati.

U standard sobi GRATIS 1 dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima!


STANDARD PARK STRANA

Sobe s dva ležaja ili s francuskim ležajem (160 cm širine), idealan su izbor za one koji vole putovanti sami ili u paru (do 2 osobe). Sobe su s balkonom i pogledom na park stranu, okružene borovom šumom.Minibar i posluživanje u sobu uz doplatu.

STANDARD PLUS MORSKA STRANA

Dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja (do 3 osobe). Prilagođene obiteljima s malom djecom (dječji krevetić na upit) i parovima koji vole prostranost i udobnost. Svojim položajem na morsku stranu jamče užitak u zraku ispunjenom aerosolima i mirisom borova. Minibar i posluživanje u sobu uz doplatu.

AURA BOTANICAL SPA GARDEN

Otkrijte generacijama njegovanu tradiciju pripremanja krema, pilinga i esencijalnih ulja koje koristimo u tretmanima posebno osmišljenim samo za Vas.

SPA centar prostire se na 1500 m2 i obuhvaća SPA zonu s prostorijama za tretmane, parne kupelji i saunu, bazene (uključujući hidromasažne bazene).


Unutarnji grijani bazen s morskom vodom i dva whirlpoola (jedan dječji bazen); 9 luksuznih prostorija za tretmane uključujući sobu za parove s privatnom kupaonicom; prostorija za pedikuru; prostorija za manikuru; solarij; finska sauna; turska kupelj; rimska sauna; biosauna; klupe i privatni jacuzzi u stilu tepidariuma; ledena fontana; potpuno opremljena teretana u zasebnoj zgradi.
Raduje nas što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš Botanički svijet čuda. Sezonsko bilje i svježe cvijeće u cvatu čine dio naše jedinstvene ponude tretmana i pridonose ozračju tišine i spokoja.


SPA
Dobrodošli u Aura Botanical Spa Garden hotela Aurora. Inspirirani ljekovitim otočnim biljem i proizvodima stoljetnih maslina, stvorili smo ovu jedinstvenu oazu za Vaše opuštanje i odmor.

Happy Hour 20 % na masaže u terminu od 08:00 - 10:00 i od 19:00 -21:00 h u Aura Botanical Spa Garden (wellness centar hotela Aurora).


DESTINACIJA
Otok Lošinj je nalik „zelenom brodu“ usidrenom između Istre i Dalmacije i okruženom mnoštvom otočića i hridi kao jatom galebova. Njegova bujna i pitoma priroda, blaga i ljekovita klima kao i pomorski kozmopolitski duh privukli su prije 130 godina bečku aristokraciju da ovdje provodi svoje zime. Lošinjani više nisu morali ploviti u svijet, jer je svijet dolazio k njima. Tako blizu Pule, Rijeke i Zadra, a opet daleko na moru, Lošinj je bio i ostao privlačan svima željnima istinskog odmora i oporavka duha i tijela.