Skijanje u Sloveniji po super cijeni blizu Starog Vrha! 3 dana/2 noćenja, za 2 u hotelskoj sobi ili do 6 osoba u apartmanu uz jednokratno korištenje wellnessa u trajanju od 2h, uz do 52% popusta!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Škofja Loka poziva vas i vaše društvo na provod za do max. 6 osoba uz do 52% popusta! Izaberite opciju između 2 ili 6 osoba u Sloveniji te uživajte u wellnessu i skijanju uz bogatu kulturnu povijesnu baštinu, wellnessa! Dodatno: popust od 20% na 3 ili višednevne skijaške karte za žičaru Stari Vrh!

Ponuda uključuje izbor između dvije opcije koje treba odabrati prilikom kupnje kupona:

Prva opcija : 2 noćenja za 2 osobe u HOTELSKOJ SOBI s doručkom uz jednokratno korištenje wellnessa za 2 osobe u trajanju od 2 sata.

Druga opcija : 2 noćenja za MAX 6 osoba u APARTMANU uz jednokratno korištenje wellnessa za 6 osoba u trajanju od 2 sata.


Objekt odlikuje izniman položaj u staroj gradskoj jezgri srednjovjekovne Škofje Loke uz ulazak u Selšku dolinu. Okolina pruža brojne mogućnosti za posjete bogatoj kulturno povijesnoj baštini kao i različite mogućnosti za aktivno preživljavanje slobodnog vremena - tematski putevi, šetnje, biciklizam, ribolov, skijanje na uređenim skijalištima i brojne druge aktivnosti.

Pored smještaja u lijepo opremljenim sobama i apartmanima gostima pružamo i mogućnost opuštanja u wellnes centru, mogućnost organiziranja seminara, uz to organiziramo i razgledavanja i izlete u bližnju i daljnju okolinu.

Smještaj: Stara Loka, 500 m od stare gradske jezgre Škofje Loke.

Škofja Loka, tisućugodišnji grad uz slijev Poljanske i Selške Sore, bila je kao središte Loške gospoštine 830 godina vlasništvo freisinških biskupa koji su mjestu utisnuli neizbrisiv pečat. Stara se gradska jezgra ponosi brojnim kulturno povijesnim znamenitostima, a iznad grada kraljuje Loški grad, izgrađen prije 1202. godine. Škofja Loka jedan je od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova u Sloveniji. Bogata kulturna baština prepliće se s neoskvrnutom prirodom što je gradu dalo naziv galerija u prirodi, dok slikovitosti i šarenosti kućnih fasada kumuju još jednoj oznaci - šarena Loka.

Preporučljivo je provjeriti termine prije kupovine kupona i napraviti predrezervaciju, te potvrditi rezervaciju na mail info@loka.si nakon primitka kupona!!