[ITALIJA] Wellness odmor i skijanje u Mühlenerhofu! 4 dana i 3 noćenja s polupansionom + popodnevni buffet u Hotelu Mühlenerhof 4*, boca vina, spa...za dvoje uz 49% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 3, 4 ili 7 polupansiona! Odmor u Mühlenerhofu nešto je više od samog izležavanja. Dopustite da Vas u wellness centru razmazimo opuštajućim masažama, tretmanima ljepote, oblozima i pilingom te revitalizirajućim kupeljima! Kupon vrijedi do 28.04.19. OSIM 26.12.18-05.01.19. i 23.02.-09.03.19.

Wellness odmor u mjestu Mühlenerhofu nešto je više od samog izležavanja. Dopustite da vas u wellness centru razmazimo opuštajućim masažama, tretmanima ljepote, oblozima i pilingom te revitalizirajućim kupeljima.

Isprobajte jela međunarodne kuhinje i jela iz bakine kuharice koja su gotovo zaboravljena! Svako jelo priprema se s mnogo ljubavi i strasti, ali i stručnim znanjem o utjecaju bjelančevina, ugljikohidrata i prehrambenih vlakana zbog kojih su jela iz jelovnika blagotvorna sa zdravstvenog aspekta. 

Kuhari brižljivo biraju namirnice koje se nude u tim mjestima - najbolje proizvode od poljoprivrednika i proizvode robnih marki Južnog Tirola. Najbolja kvaliteta pripremljena na uravnotežen način. 

U elegantnoj blagovaonici bit ćete posluženi s posebnim šarmom zbog kojega ćete se osjećati još ugodnije i udobnije.