[SLO] Smještaj u kučici na drvetu ili u kolibi Alpinka, Krvavec - 3 dana/2 noćenja od 1349 kn! Probudite se u jedinstvenom smještaju na skijalištu, okruženi šumom i pogledom na Alpe i Triglav!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Noćenje u kolibama i kučici na drvetu posebno je iskustvo pogodno za sve one koji vole mir, netaknutu prirodu, kao i za obitelj, druženje ili romantične trenutke! Izaberite željeni smještaj Alpinka 1 za 6 osoba, 4 osobe ili kućica na drvetu za dvije osobe!

Planinska koliba Alpinka 1 i Alpinka 2 nalazi se na rubu skijališta na Kriškoj planini na Krvavecu, na nadmorskoj visini od 1500 m, na rubu prekrasne borove šume s otvorenim pogledom na Alpe s Triglavom. 

Udaljenost do 1 ski lifta je samo 100 metara. U blizini kuće je besplatni dječji ski lift za učenje. 

Pravi planinski apartmani na Krvavecu potpuno su novouređeni na višoj razini 4 * u stilskom masivnom drvu.

Alpinka 1 

nudi udoban smještaj za 6 osoba + 2 djece. U kući se nalaze dvije odvojene spavaće sobe. Jedna soba je veća sa dva bračna kreveta i mogućnošću dodatnog ležaja. Na galeriji dnevne sobe nalazi se rasklopni kauč za dvije osobe. Na oba kata se nalazi i kupaonica. Kuhinja je potpuno opremljena.

Alpinka 2 

nudi udoban smještaj za 4 osobe + 2 djece. Koliba ima dvije odvojene spavaće sobe s bračnim krevetom i mogućnost dodatnog ležaja. Na oba kata se nalazi i kupaonica. Kuhinja je potpuno opremljena.

Kučica na drvetu nalazi se u neposrednoj blizini koliba na visini od 2m!

Grijanje u kućici je na drvu sa otvorenim kaminom, koji zagrijava sve sobe.

Ispred kuće nalazi se velika otvorena terasa za sunčanje. 

Na vanjskoj planini nalazi se kameni roštilj, veliki drveni masivni bar i prostor za piknik. Naši gosti imaju dostupnu besplatnu opremu za sanjkanje, bobsleighs, s dječji mountain bike, ljuljačku na stablu, badminton... 

U planini je besplatan neograničen bežični internet.