Odmor uz atrakcije Ljubljane! Predahnite na 2 dana/1 noćenje s buffet doručkom za dvoje u Radisson Blu Plaza Hotelu uz korištenje fitnessa i 30 % popusta za Atlantis - vodeni grad...za 685 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuju Vas i popusti za ulaze u centar Woop trampolin park, u Roll Bar carting i bowling; popusti za shopping u BTC City! Ponuda se može iskoristiti isključivo od petka do nedjelje, do 31.03.19. i u tjednu 17.12.18. do 21.12.18. i 24.12.18. do 28.12.18., sukladno raspoloživosti. Izuzeti datumi 07.12.18. do 09.12.18. i 29.12.18. do 02.01.19.Ponuda se može iskoristiti isključivo od petka do nedjelje, do 31.03.19. i u tjednu od 17.12.18. do 21.12.18. i od 24.12.18. do 28.12.18., sukladno raspoloživosti.

U cijenu je uključeno 30 % popusta za Atlantis - vodeni grad; besplatno korištenje fitnessa; besplatan WI-FI; popusti za ulaze u centar Woop trampolin park, u Roll Bar carting i bowling; popusti za shopping u BTC City!

Radisson Blu Plaza
Ostanite u hotelu Radisson Blu Plaza u Ljubljani za ugodan i praktičan odmor ili poslovno putovanje u glavnom gradu Slovenije. Lako doći do hotela od zračne luke i željezničke stanice i uživati ​​u pješačkoj udaljenosti od brojnih povijesnih znamenitosti grada. Raskošne sobe i gurmanske obroke obećavaju dom izvan kuće. 


Izgrađen 2012. Radisson Blu Plaza Hotel nalazi se u ljubljanskoj šoping, zabavnoj i poslovnoj četvrti BTC i nudi a la carte restoran, sobe za sastanke i teretanu. Gosti mogu uživati i u 300 metara udaljenom Vodenom parku Atlantis.

Približna veličina sobe: 28 m 2 
Maksimalan broj gostiju: 2 (dodatni ležaj može se zatražiti po raspoloživosti)


Standard sobe

Naše standardne sobe pružaju dovoljno prostora i pogodnosti za ugodan boravak u gradu. Dobro spavajte s ortopedskim madracima i antialergijskim jastucima. Praktični sadržaji poput kadom ili tušem, kozmetičkog zrcala i sušila za kosu čine vaš boravak ugodnijim. Nudimo i mini bar, pribor za kavu i naš ukusni super buffet doručak. Nekoliko susjednih soba također su dostupne na zahtjev.
 
U slikovitom centru Ljubljane gosti mogu uživati ​​u brojnim znamenitostima, kafićima i restoranima koji nude domaće gastro specijalitete. Autobusna stanica s linijama do centra Ljubljane nalazi se ispred hotela. Hotel također nudi taksi uslugu na zahtjev i uz nadoplatu.


Vodeni grad Atlantis

Vodeni grad Atlantis sadržava tri tematska sklopa (Svijet doživljaja s djelom za djecu, Termalni hram i Zemlja sauni) koji su međusobno povezani na dva kata, te svaki od njih predstavlja svoj arhitekturni i sadržajni izgled.


Vodeni grad Atlantis nudi 16 bazena (6 većih, 6 namjenskih i 4 za djecu): Bazen s valovima, Bazen doživljaja, Vanjski rekreacijski bazen, Vanjski termalni bazen, Unutarnji termalni bazen, Vanjski sauna bazen, 3 kaskadne kupelji, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 4 bazena za djecu. 15 sauna (jedna u Svetu doživljaja (Parna sauna), 14 u Zemlji sauna (Planšarska, Panoramska, Zemeljana, Rudnička, Sanarium sauna, Velika finska sauna, Parna sauna, Blatna sauna, Laconium sauna, Finska sauna, Infra crvena sauna, Eucalyptus sauna). Po uzoru na njemački trend u Vodenom je gradu Atlantis moguće plivati u posebnim vanjskim INOX bazenima (Rekreacijski bazen i Vanjski sauna bazen) koji daju vodi posebice za sunčanih dana nešto drugačiji sjaj.