[SLOVENIJA] 3 dana/2 noćenja u mobilnoj kućici u Kampu Natura****- Terme Olimia za 5 ljudi, cjelodnevno kupanje u Termalija wellness centru uz besplatan parking već od 890 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u slikovitoj i mirnoj okolici u jednom od najbolje uređenih slovenskih kampova, koje svrstavamo u kampove najviše kategorije i izaberite između 2,3 ili 5 noćenja! Kupon se može iskoristiti do 23.12.2018.!

U kampu Natura osjećat će se dobro svi koji se vole kretati po svježem zraku i zelenoj prirodi i koji aktivno provode svoj odmor.

U kampu je igralište za odbojku na pijesku i  tenis, a okolica kampa nudi izvrsne mogućnosti za pješačenje i biciklističke izlete. U kamp možete doći i s kućnim ljubimcima. 

Za one željnje opuštanja kamp nudi slikovitu i mirnu okolici te se smatra jednim od najbolje uređenih slovenskih kampova, koji se svrstavaju u kampove najviše kategorije. 

U kampu Natura - Terme Olimia Podčertek, u neposrednoj blizini bazenskog kompleksa Aqualuna i nedaleko Terma Olimia, nalaze se 2 opremljene mobilne kućice F95 i F96 veličine cca 30 m2 s natkrivenom terasom i parkirnim prostorom, primjereno za boravak do 5 osoba. Mobilne kućice imaju kuhinju, dnevni boravak i dvije odvojene sobe od kojih svaka ima svoj WC. Na raspolaganju je i kućica E-79, koja sadrži spavaću sobu, 1 odvojenu sobu, 2 kuhinje, WC i teradu. Svaka kućica ima svoj parking. U neposrednoj blizini u sklopu kampa nalazi se novouređeni prostor s tuševima i umiovaonicima. Mobilna kućica je u cijelosti opremljena, a za potpunu udobnost možete si donijeti posteljinu, ručnike i kuhinjske krpe. Sadržaji su još klima, TV, a u zimskom periodu dostupni su i 1 električni radijator, kalorifer, kupanje u Termaliji, Aqualuni u hotelu Breza.

U kampu se možete smjestiti  na jednoj od 50 opremljenih parcela s autodomom, prikolicom ili šatorom, od kraja travnja do početka listopada.

Kamp ima mnogo prirodne sjene, prilagođen je obiteljima, a nudi i nekoliko suvremeno opremljenih kućica za odmor, koje možete i unajmiti.

Istražite i potpuno novi dio Wellness centra Termalija pod nazivom FAMILY FUN koji uključuje inovativne bazene, bazen s pijeskom za mališane, prostore za igru i zabavu, 7D kino, zabavne tobogane, unikatne odmaraonice i još mnogo toga...